Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Da li mogu ove graficke???
STRANA 1 OD 1
Plamen Da li mogu ove graficke??? 11.06.2009. 18:07 T17945

status: user
broj poruka: 2836
Poseduje napajanje LC POWER GP2 6550 550W v2.3. Trenutno imam 9600GT koja se napaja preko 6-pinskog prikljucka. E sad, da li ce moci na ovo napajanje npr GTX260 ili 9800GTX, posto one zahtevaju 2x6-pinsko napajanje?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 11.06.2009. 18:12 #120674

broj poruka: 8138
Trebalo bi da moze.Meni je OCz SXS 500w napajao 4870,koji je veci potrosac od GTX 260 SP 216.

The Way It`s Meant To Be Played

Plamen re... 11.06.2009. 18:19 #120676

Razumem to, ali da li ovo napajanje ima drugi 6-pinski prikljucak? Koliko sam ja video, nema. Jel je tebi radila na jedan 6-pinski?
TheBear Ne moras da brines 11.06.2009. 18:23 #120677

broj poruka: 6502
te karte (GTX260 i 9800GTX+) traze 2x6pin, ali ces uz graficku dobiti i 2x molex>6pin konektor i tako ces imati jos jedan 6 pin iz 2 molex-a... Znaci ne moras da brines, a napajanje ti je dovoljno jako za 9800GTX+ ona trazi 450W (tako preporucuje proizvodjac) nije neki potrosac, a GTX260 500W radice opusteno...
A to sto pitas jel radila na 1 6pin, OCZ SXS 500W ima 2x6pin koliko ja znam...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: re... 11.06.2009. 18:26 #120678

Napajanje ima jedan 6-pinski prikljucak.Dobio sam jedan 6-pinski konektor uz graficku,i tako ga prikljucio za napajanje.Radila je bez problema.

:: Razumem to, ali da li ovo napajanje ima drugi 6-pinski prikljucak? Koliko sam ja video, nema. Jel je tebi radila na jedan 6-pinski?
TheBear A ja mislio da 11.06.2009. 18:32 #120680

broj poruka: 6502
SXS 500W ima iste prikljucke kao SXS 600W, moj OCZ 600W ima i 2x6pin i moze da se napravi od malog dodatka i 8pin ima i to...

Plamen re 11.06.2009. 18:33 #120681

Ok, hvala na odgovorima.
pufi re 11.06.2009. 19:57 #120711

broj poruka: 2196

Sta bi eseses vratio ti se stari 9600GT,tako ti je kad sjebes svaku drugu 4870,kupi ti lepo GTX260 i zajebi ATI,posto ocigledno nisi za ATI!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.png

cele1988 ..... 11.06.2009. 20:03 #120713

broj poruka: 1424
OCZ 500W ima jedan PCI-e 6+2pin
OCZ 600W ima dva PCI-e 1x6pin i 1x6+2pin

Scyter Re: re 11.06.2009. 20:38 #120720

Ko je rekao da sam sjebao 4870?
Kao sto kazes,nisam za ATI,nece ni one u moje kuciste da ulaze,a ne bih ni ja da ih vise stavljam.
Lepo cu da uzmem ko covek GTX 260 SP 216 ili GTX 275,i vozi Misko!

::
:: Sta bi eseses vratio ti se stari 9600GT,tako ti je kad sjebes svaku drugu 4870,kupi ti lepo GTX260 i zajebi ATI,posto ocigledno nisi za ATI!!
:: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn
pufi re 11.06.2009. 20:46 #120725

Ako je nisi sjebao sto je nisi zadrzao,uostalom nema veze,sta ces da upises?

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

Scyter Re: re 11.06.2009. 21:27 #120740

Pa verovatno elektrotehnicku,nadam se.

:: Ako je nisi sjebao sto je nisi zadrzao,uostalom nema veze,sta ces da upises
pufi re 11.06.2009. 21:34 #120744

Koliko imas bodova iz skole?

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

tortojed Re: Re: re >>>NVidia: The Way the games are Meant To Be Played 11.06.2009. 21:46 #120756

broj poruka: 10999

:: Ko je rekao da sam sjebao 4870
:: Kao sto kazes,nisam za ATI,nece ni one u moje kuciste da ulaze,a ne bih ni ja da ih vise stavljam
:: Lepo cu da uzmem ko covek GTX 260 SP 216 ili GTX 275,i vozi Misko
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: ::
:: :: Sta bi eseses vratio ti se stari 9600GT,tako ti je kad sjebes svaku drugu 4870,kupi ti lepo GTX260 i zajebi ATI,posto ocigledno nisi za ATI!!
:: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.pn
Scyter Re: re 11.06.2009. 21:49 #120760

Oko 50.

:: Koliko imas bodova iz skole
gile23 ... 11.06.2009. 23:01 #120786

broj poruka: 9121
Au los si ja 95.5, a upisao smer gde je najnizi upao sa 42 poena, a 3-5 ispod mene je imao oko 55.

Pozdrav!

Plamen RE.. 11.06.2009. 23:09 #120789

haha... isti slucaj i kod mene, imao 93 boda, a upisao energetiku gde je trebalo min 40boda, a pre mene generacija 60boda... sta reci... propada ova drzava... sledece godine planiram da upisem elektrotehnicki fakultet... trenutno sam odlican djak (4,7 - 4,8 prosek)... Ja ne kontam zasto neki ljudi (najvise devojke) misle da je masinsko - elektrotehnicka skola za slabe ucenike? Kada se zavrsi postoji veliki broj poslova koje mozesh da radish, a i dobro je placen poso... U nekim slucajima su i upravu, npr kod mene je prosle godine ponavljalo 10, tako da nas trenutno ima 20 u odeljenju, a i realno gledano nema 5 ucenika koji vrede nesto. Znaci 80% ucenika neznaju nesto osnovno iz matematike, elektrotehnika... tipa kako se vezuje voltmetar i ampermetar u kolo, kako se racuna impedansa... itd... Ja i nisam neki ucenik, tj veoma malo ucim, ali brzo kontam... realno ja sam vrlo dobar... ali imam tu srecu da idem sa debilima u odeljenju, tako da ne treba puno rada za taj odlican uspeh... Ali zato u Beogradu u elektrotehnickoj skoli `Nikola Tesla` idu samo odlicni djaci, prosecno ti treba oko 85boda minimun za bilo koji smer... Kod mene u Krusevcu, ima 3 elektrotehnicka smera (automatika,energetika,rashladni uredjaji)... Da sam iz BG-a sigurno bih upisao neki drugi smer...
Scyter Re: 11.06.2009. 23:37 #120797

Blago se vama.Kod mene na Novom Beogradu kidaju sa gradivom,strogi su neopisivo.
Zato je bolje ziveti u nekom drugom gradu sem Beograda,zbog skolovanja.

dautovic Re: Re: 12.06.2009. 00:23 #120810

broj poruka: 2855
Ja sam iz Zemuna,u Zemunu sam isao u osnovnu, isao sam i u ETS `Nikola Tesla` u Narodnog Fronta BG ...i tek na faxu krenes da ucis nesto sto te konkretno zanima, ako nisi u mogucnosti da upises elektrotehnicku srednju nemoj se nervirati upises gimnaziju pa na ETF..a mozes i malo slabiju elektrotehnicku `Rade Koncar`, ali u sustini i nije slabija, sve je to isto...
Na jace smerove 2000 kad sam ja upisivao trebalo je min 90ak bodova...al nije ni bitno koji smer upises, poenta je da upises i da se uglavis, sto kako cujem u ovo sad vreme i nije tesko...

Pozdrav i nemoj se nerviras za ATI..uzmi nEvidiu i cepaj, ali 4870 je zla karta :)

:: Blago se vama.Kod mene na Novom Beogradu kidaju sa gradivom,strogi su neopisivo
:: Zato je bolje ziveti u nekom drugom gradu sem Beograda,zbog skolovanja
SkyFire Re: Re: Re: 12.06.2009. 02:06 #120836

broj poruka: 18472
E ovo si dobro rekao.Ipak ti istina ide od ruke..Ima jedna stara izreka i kaze : `Sto trezan misli,pijan govori` Toliko je zla da kao da je iz pakla dosla..Evo ja se upravo kuvam pored ove dve Sapphirove,stvarno su paklene

Moram malo sad da te bocnem,nemoj se ljutis

I Want to believe - The truth is out there

:: Pozdrav i nemoj se nerviras za ATI..uzmi nEvidiu i cepaj, ali 4870 je zla karta :
Scyter Re: Re: Re: 12.06.2009. 07:58 #120841

Pa to i planiram.Zavrsim ovu skolu i posle na ETF.

:: Ja sam iz Zemuna,u Zemunu sam isao u osnovnu, isao sam i u ETS `Nikola Tesla` u Narodnog Fronta BG ...i tek na faxu krenes da ucis nesto sto te konkretno zanima, ako nisi u mogucnosti da upises elektrotehnicku srednju nemoj se nervirati upises gimnaziju pa na ETF..a mozes i malo slabiju elektrotehnicku `Rade Koncar`, ali u sustini i nije slabija, sve je to isto..
:: Na jace smerove 2000 kad sam ja upisivao trebalo je min 90ak bodova...al nije ni bitno koji smer upises, poenta je da upises i da se uglavis, sto kako cujem u ovo sad vreme i nije tesko..
:: Pozdrav i nemoj se nerviras za ATI..uzmi nEvidiu i cepaj, ali 4870 je zla karta :
:: :: Blago se vama.Kod mene na Novom Beogradu kidaju sa gradivom,strogi su neopisivo
:: :: Zato je bolje ziveti u nekom drugom gradu sem Beograda,zbog skolovanja
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
MaliAbner Re: Re: Re: Re: 12.06.2009. 08:39 #120849

broj poruka: 7769
Samo pripazi pri kupovini kalkulatora da ne bude ciklama boje jerbo svi ima da gledaju kako da te zveknu straga.

A i taj ETF jedan bivsi kolega nije znao da uradi elaborat u dve strane o dalekovodu tj koliko se kabel opusta tokom leta i zime kako bi se dobila maksimalno dozvoljena kota nasipa.
Elektro inzinjere priznajem samo ako rade u fabriki a ove nazovi projektante iz kataloga ili goooooogla, ne bi im dao kintu ni za prevoz.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Pa to i planiram.Zavrsim ovu skolu i posle na ETF
:: :: Ja sam iz Zemuna,u Zemunu sam isao u osnovnu, isao sam i u ETS `Nikola Tesla` u Narodnog Fronta BG ...i tek na faxu krenes da ucis nesto sto te konkretno zanima, ako nisi u mogucnosti da upises elektrotehnicku srednju nemoj se nervirati upises gimnaziju pa na ETF..a mozes i malo slabiju elektrotehnicku `Rade Koncar`, ali u sustini i nije slabija, sve je to isto..
:: :: Na jace smerove 2000 kad sam ja upisivao trebalo je min 90ak bodova...al nije ni bitno koji smer upises, poenta je da upises i da se uglavis, sto kako cujem u ovo sad vreme i nije tesko..
:: :: Pozdrav i nemoj se nerviras za ATI..uzmi nEvidiu i cepaj, ali 4870 je zla karta :
:: :: :: Blago se vama.Kod mene na Novom Beogradu kidaju sa gradivom,strogi su neopisivo
:: :: :: Zato je bolje ziveti u nekom drugom gradu sem Beograda,zbog skolovanja
:: :: ::
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
dautovic Re: Re: Re: Re: 12.06.2009. 09:38 #120868

broj poruka: 2855
4870 je paklena karta...dok je bila sobna temperatura ok i ona je bila relativno hladna...sad je pakao! moram neki kuler zavrsiti...mnogo je vruca...ne baguje mi al je vruca, greje mi sobu...

:: E ovo si dobro rekao.Ipak ti istina ide od ruke..Ima jedna stara izreka i kaze : `Sto trezan misli,pijan govori` Toliko je zla da kao da je iz pakla dosla..Evo ja se upravo kuvam pored ove dve Sapphirove,stvarno su paklene
:: Moram malo sad da te bocnem,nemoj se ljutis
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Pozdrav i nemoj se nerviras za ATI..uzmi nEvidiu i cepaj, ali 4870 je zla karta :
gile23 Re: RE.. 12.06.2009. 09:55 #120874

broj poruka: 9121
Isti slucaj upisao Masinsku skolu, smer masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje AutoCad, ProIngineer, prosek 5.0, i bio sam vukovac u osnovnoj i dobio stipenduju, a ne ucim nesto previse. Stvar ista kod mene od nas 25 samo ja dobijem pozitivnu ocenu iz matematike ostalo kecevi :), sad je malo bolje jos dvoje do troje dobije pozitivnu ocenu. A svi misle da su ti smerovi sto traze malo bodova veoma losi. Svi hoce da upisu gimnaziju posle koje ne moze covek nista nesto strucno da upise, moze da upise ekonomiju ali ce mu teze biti nego onome sto je zavrsio ekonomsku skolu. Ti masinski i elektro smerovi su deficitarni, zato ih malo ljudi upisuje, a i ako ih upise neko onda su to losi djaci koji ce posle otici na neki drugi fakultet.

Pozdrav!

:: haha... isti slucaj i kod mene, imao 93 boda, a upisao energetiku gde je trebalo min 40boda, a pre mene generacija 60boda... sta reci... propada ova drzava... sledece godine planiram da upisem elektrotehnicki fakultet... trenutno sam odlican djak (4,7 - 4,8 prosek)... Ja ne kontam zasto neki ljudi (najvise devojke) misle da je masinsko - elektrotehnicka skola za slabe ucenike? Kada se zavrsi postoji veliki broj poslova koje mozesh da radish, a i dobro je placen poso... U nekim slucajima su i upravu, npr kod mene je prosle godine ponavljalo 10, tako da nas trenutno ima 20 u odeljenju, a i realno gledano nema 5 ucenika koji vrede nesto. Znaci 80% ucenika neznaju nesto osnovno iz matematike, elektrotehnika... tipa kako se vezuje voltmetar i ampermetar u kolo, kako se racuna impedansa... itd... Ja i nisam neki ucenik, tj veoma malo ucim, ali brzo kontam... realno ja sam vrlo dobar... ali imam tu srecu da idem sa debilima u odeljenju, tako da ne treba puno rada za taj odlican uspeh... Ali zato u Beogradu u elektrotehnickoj skoli `Nikola Tesla` idu samo odlicni djaci, prosecno ti treba oko 85boda minimun za bilo koji smer... Kod mene u Krusevcu, ima 3 elektrotehnicka smera (automatika,energetika,rashladni uredjaji)... Da sam iz BG-a sigurno bih upisao neki drugi smer...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs