Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sta se desilo sa Rivatunerom?
STRANA 1 OD 1
Nikopol74 Sta se desilo sa Rivatunerom? 08.06.2009. 21:18 T17886

status: user
broj poruka: 362
Verzija 2.24 je matora. Nisam se mnogo raspitivao, mada znam za pluginove, iako ih nikad nisam koristio. Jel zna neko sta se desilo sa njegovim razvojem, jer ne vidi novije drivere? Bilo koja informacija je dobrodosla, kao i predlog za zamenu za neki drugi prigram/alatku, itd. Sta vi koristite, itd?

Hvala unapred

life`s a bitch...and then you die.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 08.06.2009. 21:23 #119874

broj poruka: 8138
Koristim RivaTuner 2.24v vec duze vreme.
Ne znam sta se desilo sa njima,ali meni ova verzija nece da prepozna drajvere.Ocajnicki cekam novu verziju.
Nadam se da ce uskoro da izbace novi program,ovaj je dosta mator.

The Way It`s Meant To Be Played

Nikopol74 @eseses 08.06.2009. 21:26 #119876

A da li te bar sluzi u svemu cak i ako ne prepoznaje drivere? I sta sve radis sa rivatunerom? Pitam te zbog stabilnosti, problema, iskustva u odnosu na prethodne koje su prepoznavale drivere. Meni recimo ne vidi vec 2-3 verzije drivera i zato nisam vise hteo da ga koristim

Scyter Re: @eseses 08.06.2009. 21:29 #119881

broj poruka: 8138
Rivu uglavnom koristim za oc-ovanje gpu-a,gledanje temperature i podesavanje kulera na gpu.
Mada,u zadnje vreme je sve slabije koristim,jer od kada sam uzeo ATI graficku,sve ovo navedeno imam u CCC.

P.S.
Ni meni 2.22v i 2.23v nisu htele da prepoznaju drajvere ni pod razno.

The Way It`s Meant To Be Played

:: A da li te bar sluzi u svemu cak i ako ne prepoznaje drivere? I sta sve radis sa rivatunerom? Pitam te zbog stabilnosti, problema, iskustva u odnosu na prethodne koje su prepoznavale drivere. Meni recimo ne vidi vec 2-3 verzije drivera i zato nisam vise hteo da ga koristi
::
:: life`s a bitch...and then you die
dukiduledu ati tray 08.06.2009. 22:27 #119901

broj poruka: 826
je jos bolji za ati kartice...

OCz re 08.06.2009. 22:32 #119902

broj poruka: 2900
Lik je valjda na nekoj pauzi ili sta vec pa jos nema nove Rive ..
Koristite ATI Tray Tools ili Catalyst jednostavno..a nVidia boys eVGA Precision. To je prakticno RT samo uprosceno. Temp. monitoring, OC, fan speed. Ingame temp/FPS. Sve je tu.
gile23 ... 08.06.2009. 22:36 #119905

broj poruka: 9121
Ma za ATI je ATI overdrive sasvim ok, a ko oce sitna crevca ima hrpu programa, moze i preko Riva Tuner-a.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ati tray 08.06.2009. 22:46 #119908

broj poruka: 12057

Jedino je kod njega caka što ga Vista i W7 x64 ne vare tek tako bez par malih intervencija (unsigned driver installation). Inače ima opciju menjanja grejača i osigurača na karticama.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: je jos bolji za ati kartice..
NMY koji tool ? 08.06.2009. 23:29 #119926

broj poruka: 1509
Zanima me sa kojim alatom da OC-ujem graficku na Lap Top-u (ATI 3650m 512MB DDR3)...

Znaci na Visti mi je sasvim lepo radio AMD GPU Clock Tool, a na Windows 7 nece da radi kako treba...

Instalira se i sve pokrene, ali nece da prihvati vrijednosti koje mu upisem... (prije su normalno radile)

Pomoc dobrodosla...

PS : ATT mi nije htio ni na Visti raditi tako da ga sada nisam ni probavao...

SONY VAIO VGN-FW285J

Nikopol74 Re: re 09.06.2009. 02:33 #119981

Probacu taj eVGA precision. Inace, nisam ocekivao da PCBerza ima toliko ATI-evaca (bez prozivke,itd). trebao sam da postavim pitanje, `sta se desilo sa (najboljim) programom/alatkom za Nvidia kartice?`

Ne znam za ATI-a, ali za Nvidiu se nikad nije desilo nista bolje od Rivatunera. Jel ima neko neki link ili info zasto je prestala serija ove alatke? Da li ga je mozda zamenio Nhancer (ili kako se vec zove)?

:: Lik je valjda na nekoj pauzi ili sta vec pa jos nema nove Rive .
:: Koristite ATI Tray Tools ili Catalyst jednostavno..a nVidia boys eVGA Precision. To je prakticno RT samo uprosceno. Temp. monitoring, OC, fan speed. Ingame temp/FPS. Sve je tu.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs