Hmm...ako već hoćeš da koapaš po BIOS-u (bilo bi pametno da imaš neku raspalu PCI grafiku za svaki slučaj, ako nešto krene naopako), probaj da sa nekim Util-om snimiš BIOS sa tvoje pa ga edituj.....ali najbolje ti je što kaže Vaskev da se ne igraš mnogo ako je sve sa njom u redu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ali mislim da mu je klok previsok,nece da udje u windows,u dos-u se normalno ponasa,samo sto se malko vise greje,a nece da udje u win ni kao standard graphic adapter....tj nece da podigne windows....pretpostavljam da je neko nekad pogresan bios stavio....
Ako sumnjaš da je neko kopao po klokovima kartice, jedino rešenje ti je DOS, Save BIOS, edituj BIOS na drugoj mašini u Win okruženju, i onda tim editovanim (ako uopšte ima neki pogrešan prametar u njemu) flashuj karticu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ali mislim da mu je klok previsok,nece da udje u windows,u dos-u se normalno ponasa,samo sto se malko vise greje,a nece da udje u win ni kao standard graphic adapter....tj nece da podigne windows....pretpostavljam da je neko nekad pogresan bios stavio... :: :: ::
hvala Bax na savetu,samo ja sam hteo da stavim fabricka podesavanja,jer ja ne znam koja su fabricka podesavanja za clock engine-a i memorije,kao i sto ne znam ostale vrednosti....zato sam i hteo fabricki bios...e sad....ako smatras da mi je to jedino resenje,da li mozes da mi pomopgnes oko default podesavanja clockova,i koji program da koristim prilikom skidanja,editovanja i ponovnog vracanja bios-a?
Za fleshovanje koristi NVFLASH, a za editovanje BIOS-a Nibitor ali tu ces imati problema jer on radi pod Windowsom a tebi kartica nece da digne Win. Inace originalne klokove pokusaj da nadjes na net-u.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.