Pa šta joj radiš gile, istopićeš je.....jel se to tvoj GPU-Z zabagovao ili neki shot sa neta ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
potrebno je samo na pcb staviti dva auspuha i povezati ih preko gornjeg levog cincilatira sa desne strane gefufne....onda grafu zarotirati 3 put levo dva put desno pre nego sto je stavis u kuciste.....s` obzirom da si odradio vudu vradzbinu za rv 770
jos mi samo reci da imas macku sa sest ociju i dve glave...i to je to
rad je od coveka napravio majmuna
:: Ma moj :), evo ga dokaz, samo da napomenem sve je na def-u, izgleda da mi zapao neki falican primerak kartice :), ali ja se ne zalim :) :: :: http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/4850.jp :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa šta joj radiš gile, istopićeš ga.....jel se to tvoj zabagovao ili neki shot sa neta :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Ma pre je ovaj GPU-X 0.2.8 normalno pokazivao, pa se posle ubagovao, sad sam skinuo najnoviji i cita ga normalno, a nemam ni macku, a nisam ni Milana Tarota zvao, ali ima i jos jedna cudna stvar nece GTA IV da se install na Vistu SP1 32bit build 6000, kaze da nije sistem kompatibilan, moram da reinstall sistem, bax jos 3 posta do 7000 :).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.