Grafa se odlicno pokazala, ima veoma nisku temperaturu (kuler je na auto a temp je u vrh glave 50 stepeni, znaci ima veoma dobar OC potencijal), u igrama se sasvim lepo ponasa, sve pohvale za grafu, inace ova grafa je bila uparena sa Phenom II X4 940 na 3GHZ (default), svi rezultati su na rezoluciji 1280X1024.
Ko ima 100e, traži grafičku i ne kupi 4770....no comment. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Za toliko više ima MSI i GA, neka hvala. Ozbiljni 4850 su 120e+. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pitanje da li je 4770 best buy, 4850 sa dual slot kulerom kosta 500-700 dinara vise :: :: Pozdrav :: :: ::
Zar ti nije malo sumnjiva ta cena ? Sledeća je 13.000+....navlakuša garant. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sto se Gainward-a tice potpuno se slazem jer su neopevana djubrad(hvala bogu pa vise nece raditi crvene karte),ali ako je MSI-jeva 4 serija ista kao 3 onda nema boljih.Inace od 10500-11500 ima Gigabyte sa Zalmanom koja je u samom vrhu 4850 karti.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Malo mi je pun alat tih Zalman GA modela. Dve mrtve GA-ZL 8600GT za 3 meseca i jedan 4850. Hvala, ali neka hvala. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Sto se Gainward-a tice potpuno se slazem jer su neopevana djubrad(hvala bogu pa vise nece raditi crvene karte),ali ako je MSI-jeva 4 serija ista kao 3 onda nema boljih.Inace od 10500-11500 ima Gigabyte sa Zalmanom koja je u samom vrhu 4850 karti :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Pa nek crkavaju,procentualno oko 10% imaju hladne lemove medjutim ostale izuvaju,plus 3 godine garancije.U ostalom pitaj Slavuja kako sljaka a vec se ni ne secam kada sam mu je prodao.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Malo mi je pun alat tih Zalman GA modela. Dve mrtve GA-ZL 8600GT za 3 meseca i jedan 4850. Hvala, ali neka hvala :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: Sto se Gainward-a tice potpuno se slazem jer su neopevana djubrad(hvala bogu pa vise nece raditi crvene karte),ali ako je MSI-jeva 4 serija ista kao 3 onda nema boljih.Inace od 10500-11500 ima Gigabyte sa Zalmanom koja je u samom vrhu 4850 karti :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Bax, je l` bilo nekog čudnog ponašanja te 4850 pre crkavanja ? Ili je samo jednog dana naprosto odbila da `da` sliku ? I, je l` bio model od 512MB ili 1GB ?
Koliko sam ja upucen ne postoji model GA-ZL od 1GB. @Bax:to poredjenje sa 8600 gt ti ne drzi vodu jer zar stvarno mislis da se sa njima u celom posupku izrade-pakovanja isto postupa kao i sa hi-end modelima.
Na nekima počnu zavojnice da cvrče i onda samo baci kašiku, a neki samo pljasnu zabrljani raster, tačkice, linijice kad se upali komp i to je do viđenja (obično hladni lemovi).
@Ishmerish Nije to poređenje nego generalno NE-poverenje u GA grafičke. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax, je l` bilo nekog čudnog ponašanja te 4850 pre crkavanja :: Ili je samo jednog dana naprosto odbila da `da` sliku :: I, je l` bio model od 512MB ili 1GB :: :: EKSTRA
Cvrčala je ova kod mene u FurMark-u, na 90°C. Inače nikakve brljotine nije izbacivala, ni tada, ni ranije, ni kasnije. Jedina moja zamerka ovoj karti je nedostatak hladnjaka na MOSFET-ima, pa sam tu uperio ventilator sa CM 212, dok se ne nakanim da potražim neki.
Upoznao sam troje ljudi koji su kupili istu ovakvu u poslednjih 6 meseci i svi je hvale.
Radi na 700/2200 24/7, samo pomeranjem slajdera u CCC-u. Razmišljam da joj ovih dana ubacim drugi BIOS pa da probam da je primoram da radi na jedno 800/2500.
Mozda gresim, ali mislim da je BAX mislio na Gigabyte modele a ne na Gainward... Neka me ispravi ako nisam u pravu...
@ Slavuj : Da ne znam kakav BIOS ubacis neces moci na 800MHz bez Volt Mod-a zbog toga sto je napon GPU jezgra nizi nego na 4870 koji moze na 800MHz da radi bez problema... Kod mene na Gainward GS nije htjelo vise od 750/2500 stabilno za 3DMark Vantage i to sa 8.9 driver-ima, sa drugim crash-uje i na nizim frekvencijama...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: Sto se Gainward-a tice potpuno se slazem jer su neopevana djubrad(hvala bogu pa vise nece raditi crvene karte),ali ako je MSI-jeva 4 serija ista kao 3 onda nema boljih.Inace od 10500-11500 ima Gigabyte sa Zalmanom koja je u samom vrhu 4850 karti :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.