Znaci ne mogu da verujem!Dal je moguce da su im drajveri toliko neoptimizovani ili sam ja baksuz?!Igram Fallout 3,i posle 20 min me izbaci iz igre.Slicno mi se desavalo i sa GTA 4,samo sto se tamo slika zamrzavala.Ajde,presao sam preko toga jer sam se nadao da ce svez win da to resi,kad ono sipak!Isti *urac!Znaci,ATI vise u zivotu nece uci u moje kuciste!Odmah ide na prodaju,i kupicu kao sto sam i trebao GTX 260 sp 216!NVVIDIA rules,kao i uvek!!!
Pogledaj ti malo tvoj sistem, ja koliko znam to se ovde nikome desilo nije, mene izbacuje iz Crysis-a i Crysis Warhead-a jer mi je Vista u stanju ocaj, a GTX260 216P si trebao da uzmes bolja je karta za te pare od 4870.
Ovako glupe komentare samo ignorisati, da ne bi doslo do svadje...
A ti eseses, pogledaj malo crack, ili sta vec, nabavi drugaciji... Kupite original igru pa se onda zalite autorima da crash-uje... Naravno, svi koristite ko zna kakve crack-ove pa se nadjete u cudu sto igre ne rade kako treba (o optimizaciji igara da ne pricam, to vise i ne postoji)... Sve je to politika proizvodjaca hardware-a, ako hoces da igras igru, treba ti nov PC, i oni nece da optimizuju nego ce te natjerati da kupis novi ako ti se bas igra... LOGICNO...
PS: Ne kontam ljude koji na PC-u ne rade nista osim igranja igrica... Svima takvima ne treba PC nego konzola, zato i postoje PS2, PS3, XBOX, Wii i ostale konzole... Nema problema sa sistemom, igrama i optimizacijom, ubacis i igras... KRAJ...
Ja stvarno ne znam kako ja nemam sve te probleme na koje se vi zalite vezano za 4870 a i uopste za ATI karte...Imam Saphire 4870 512 MB GDDR5...Imao sam i ja probleme sa GTA 4 ali je to bilo i logicno s obzirom da je neoptimizovana do bola...Igram dosta igre,i igrao sam sve novije naslove i nisam uopste imao problema...Drajveri takodje rade dobro...
Iako nisam ljubitelj ATI-a, mislim da ti nije problem u karti. Probaj jos neke malo zahtevnije igre, kao Crysis, pa ako te izbacuje, proveri driver, i tek onda lansiraj graficku... __________________ Scourge of PCBerza
@NMY Drugi crack nisam probao,instaliran je 1.4v patch i sa tog patch-a je igrica krekovana.Sa 9600gt je sve radilo savrseno. Ko kaze da ja koristim pc samo za igrice?
Daj Boze da je do cracka.PES 2009,Dead Space i Burnout mi rade sasvim ok.Od kada sam uzeo Asus 4870,u ovih 2-3 nedelje su me vec 2 igrice iscimale.Nvidiju sam koristio 3 godine i samo me je GRID zezao.Nije da pljuvam ATI,ni meni nije lako da menjam karte non-stop.
nmy ti je lepo rekao...ah da nvidia rules malo sutra,ati ih brije poslednjih godinu dana ko male majmune...da ne kazem samo 40nm grafike koje nam predstoje kolko para 4870 a?
rad je od coveka napravio majmuna
:: @gile2 :: Sistem je svez,znaci 100% ispravan :: :: @NM :: Drugi crack nisam probao,instaliran je 1.4v patch i sa tog patch-a je igrica krekovana.Sa 9600gt je sve radilo savrseno :: Ko kaze da ja koristim pc samo za igrice :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: nmy ti je lepo rekao...ah da nvidia rules malo sutra,ati ih brije poslednjih godinu dana ko male majmune...da ne kazem samo 40nm grafike koje nam predstoj :: kolko para 4870 a :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: @gile2 :: :: Sistem je svez,znaci 100% ispravan :: :: :: :: @NM :: :: Drugi crack nisam probao,instaliran je 1.4v patch i sa tog patch-a je igrica krekovana.Sa 9600gt je sve radilo savrseno :: :: Ko kaze da ja koristim pc samo za igrice :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Lepo sam ti pricao da ne uzimas ati, a ti nisi slusao, jos u kombinaciji sa intelo svaka druga igra ima da ti baguje!!! Lepo uzmi nvidiu i bices miran!!! Igrice su uglavnom optimizovane za nvidiu i intel!!!
p.s. fallout 3 je inace bagovita i cesto izbacuje u win. svako ko je igrao imao je slicna iskustva, ne vezano sa kojom kartom je igrao!!!
Ovo kad cujem najezim se momentalno!Znaci manite se budalastina~!Koje bre crne igrice su optimizovane za nvidiu!Da ti znas sta je sve potrebno za to nebi tako lupao bez potrebe! nVidia je po samoj arhitekuri jaca i to je razlog zasto je brza..Na dosta manjim clockovima je brza od ATI koja forsira uvek velike clockove a opet ima slabije rezultate!Zasto nema crasheva u igri kod nv?Zato sto su im driveri odlicni,dobro optimizovani i iz svog grafickog procesora izvlace pun potencijal!Druga stvar,nekad nije ni do driver-a a ni do brenda vec do samog engine-a igre.Dosta igara ima koje su bug-ovite i neoptimizovane pa ne pomaze nista drugo do samog patcha koji izbaci sam distributer te igrice..Nekad nije dovoljno ni serija patch-eva da se igra stabilizuje! Setitie se samo STALKER-a!Dovoljno je reci..
I Want to believe - The truth is out there
:: Lepo sam ti pricao da ne uzimas ati, a ti nisi slusao, jos u kombinaciji sa intelo svaka druga igra ima da ti baguje!!! Lepo uzmi nvidiu i bices miran!!! Igrice su uglavnom optimizovane za nvidiu i intel!! :: :: p.s. fallout 3 je inace bagovita i cesto izbacuje u win. svako ko je igrao imao je slicna iskustva, ne vezano sa kojom kartom je igrao!! :: :: ::
Evo odigrao sam Crysis pola sata i nije izbacivao.Stavise,extra je radio.Imao sam u proseku oko 33 fps,bez ikakvog instaliranog patch-a.Sve je bilo podeseno na high sa aa 2x.Moram reci da je igrica extra,naterali ste me da je prelazim jos jednom,zadnji put sam je presao u novembru 2007 god.
Sa DVA ATIa (4850 X2 i 3850) sam prešao sa ortakom i GTA4 i Fallout 3. Počeškajte se malo dublje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ubaci 1.1 Patch i imaces jos bolji frame rate.To je prvi patch koji optimizuje igru i odlican je!Jel rezolucija 1680x1050?
update : Frame Rate ti zavisi i od setovanja u samom driver-u!
:: Evo odigrao sam Crysis pola sata i nije izbacivao.Stavise,extra je radio.Imao sam u proseku oko 33 fps,bez ikakvog instaliranog patch-a.Sve je bilo podeseno na high sa aa 2x.Moram reci da je igrica extra,naterali ste me da je prelazim jos jednom,zadnji put sam je presao u novembru 2007 god :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Igram u toj rezoluciji.Skidam 1.2 patch,jel moze on?Kako se pokazao?
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ubaci 1.1 Patch i imaces jos bolji frame rate.To je prvi patch koji optimizuje igru i odlican je!Jel rezolucija 1680x1050 :: :: update :: Frame Rate ti zavisi i od setovanja u samom driver-u :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Evo odigrao sam Crysis pola sata i nije izbacivao.Stavise,extra je radio.Imao sam u proseku oko 33 fps,bez ikakvog instaliranog patch-a.Sve je bilo podeseno na high sa aa 2x.Moram reci da je igrica extra,naterali ste me da je prelazim jos jednom,zadnji put sam je presao u novembru 2007 god :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Isti sam ja problem imao.Neke igre su radile ok a neke ne.Izbacivale su me u desktop.Pojavi se neki crni ekran par sekudni,kao da se sve zamrzne i onda me izbaci na desktop.Nekad se desavalo da sve samo zakuca ili izbaci i plavi ekran sa nekom porukom ati.dll ,tako nesto.Trpeo sam jedno izvesno vreme i onda sam kartu prodo i kupio gigabajt gtx 260 sa 216 sejdera.Sad mi sve radi kao podmazano,bez greske a i veci mi je dosta fps nego sa ati a rezolucija je 22`,1680x1050! Kupi to ko covek nvidiu i nece da te boli glava!
Moras prvo prethodne patcheve tj 1.1 da ubacis pa onda 1.2,1.21 itd..Najbolje se pokazao 1.1 jer je najoptimizovaniji.Ja samo njega koristim a imam sva tri patcha koja su izasla. Za rezoluciju sam te pitao zato sto sam ja na 1680x1050 verovao ili ne sa 2x AA sa 8800 GTS 512 OC 750/1050 imao od 25-30 FPS.Nekad i vise.
:: Igram u toj rezoluciji.Skidam 1.2 patch,jel moze on?Kako se pokazao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ubaci 1.1 Patch i imaces jos bolji frame rate.To je prvi patch koji optimizuje igru i odlican je!Jel rezolucija 1680x1050 :: :: :: :: update :: :: Frame Rate ti zavisi i od setovanja u samom driver-u :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Evo odigrao sam Crysis pola sata i nije izbacivao.Stavise,extra je radio.Imao sam u proseku oko 33 fps,bez ikakvog instaliranog patch-a.Sve je bilo podeseno na high sa aa 2x.Moram reci da je igrica extra,naterali ste me da je prelazim jos jednom,zadnji put sam je presao u novembru 2007 god :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
Ja sam sa 8600gt imao na medium podesavanjima 18-24 fps.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Moras prvo prethodne patcheve tj 1.1 da ubacis pa onda 1.2,1.21 itd..Najbolje se pokazao 1.1 jer je najoptimizovaniji.Ja samo njega koristim a imam sva tri patcha koja su izasla :: Za rezoluciju sam te pitao zato sto sam ja na 1680x1050 verovao ili ne sa 2x AA sa 8800 GTS 512 OC 750/1050 imao od 25-30 FPS.Nekad i vise :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Igram u toj rezoluciji.Skidam 1.2 patch,jel moze on?Kako se pokazao :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ubaci 1.1 Patch i imaces jos bolji frame rate.To je prvi patch koji optimizuje igru i odlican je!Jel rezolucija 1680x1050 :: :: :: :: :: :: update :: :: :: Frame Rate ti zavisi i od setovanja u samom driver-u :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Evo odigrao sam Crysis pola sata i nije izbacivao.Stavise,extra je radio.Imao sam u proseku oko 33 fps,bez ikakvog instaliranog patch-a.Sve je bilo podeseno na high sa aa 2x.Moram reci da je igrica extra,naterali ste me da je prelazim jos jednom,zadnji put sam je presao u novembru 2007 god :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Pa sto sa torenta.Evo ti direktan link,ide full speed :: :: Patch :: :: http://www.gamershell.com/download_22683.shtm :: :: Crack :: :: http://d08.gamecopyworld.com/?r=pc_crysis&d=2008&f=vty-0148!7 :: :: Na gamershell izaberi server sa najmanjim zauzecem a najvecom propusnom brzinom :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Torrent je uzas,ima da mi patch 1.1 skida 3 dana :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.