Ova TV kartica mi je extra radila na xp-u, na visti sam imao malo problema ali posle je radila ok, dok sad na W7 nema zvuka, intalirao sam drajvere sa Leadtek- ovog sajta 5 puta ali nece zvuk da se pojavi a nece ni FM radio (ni na njemu nema zvuka), probao sam i u podesavanjima da podesom sve moguce input i output zvuka ali nista, i slika je malo losija naziru se malo kockice, da li nekome radi pod sedmicom, i kako je to uspeo, da li postoji neko resenje ili ne jos
E tu gde ti je štikliran Microphone, štikliraj uređaj sa kojim je tuner povezan. Moraš imati ili Line - In ili Auxilary. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kada idem na desni klik na zvucnik u tray-u oa na sound i na recording stikliran mi je microphon :: Nemam nigde Auxilary / Line-In / Microphon :: ::
Ovako sam uradio Desni klik na zvucnik u tray-u pa na sound pa na recording pa desni klik na prazno polje i show disabled devices i pojavio se CD audio i onda sam otisao na karticu Listen i stiklirao Listen to this device i kliknuo ok zatim sam enabl-ovao i stavio za default CD Audio I RADDDDIIII !!!!!! HVALA PUNO, pozZz
Pa da, mora tu negde da je, ne razumem zašto tumbaju te stvari koje se nisu skoro 10 god menjale, al jbg. Važno da radi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ovako sam uradio :: Desni klik na zvucnik u tray-u pa na sound pa na recording pa desni klik na prazno polje i show disabled devices i pojavio se CD audio i onda sam otisao na karticu Listen i stiklirao Listen to this device i kliknuo ok zatim sam enabl-ovao i stavio za default CD Audio I RADDDDIIII !!!!! :: HVALA PUNO, pozZ :: ::
Pa ni meni nije jasno samo komplikuju stvari kao da izgleda da ima vise opcija. Da vazno da radi, da me nisi uputio u sounds ja tu nikad nebih usi ono pretpostavljam sve ukljuceno nego bih jos jedno deset puta sebi razbijao glavu sa drajverima
:: :: Pa da, mora tu negde da je, ne razumem zašto tumbaju te stvari koje se nisu skoro 10 god menjale, al jbg. Važno da radi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ovako sam uradio :: :: Desni klik na zvucnik u tray-u pa na sound pa na recording pa desni klik na prazno polje i show disabled devices i pojavio se CD audio i onda sam otisao na karticu Listen i stiklirao Listen to this device i kliknuo ok zatim sam enabl-ovao i stavio za default CD Audio I RADDDDIIII !!!!! :: :: HVALA PUNO, pozZ :: :: :: ::
1. Baterije nisu sigurno, jer rade na drugom daljincu. 2. Ne verujem da je mehanicki kvar, posto daljinski reaguje kada mu pritisnem istovremeno levo i desno i tada menja STD u MCE i obrnuto (svetli zeleno Power). 3. Ovo je mozda, ali to ne znam kako da proverim :))
:: 1. Baterije nisu sigurno, jer rade na drugom daljincu :: 2. Ne verujem da je mehanicki kvar, posto daljinski reaguje kada mu pritisnem istovremeno levo i desno i tada menja STD u MCE i obrnuto (svetli zeleno Power) :: 3. Ovo je mozda, ali to ne znam kako da proverim :))
7600 je poslednji, ako taj koristi nema potrebe da skida bilo kakav retail/final... __________________ Scourge of PCBerza
:: Skini konačni W7, niko ne može da zna kakvih i kolikih sve međukrševa ima sličnih tvom :: :: Meni je daljinski radilo najnormalnije pre neki dan sa konačnim 7, sa XP-om radi od prvog dana :: :: Supermarketi ``Čutura``
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.