Pojavio se jedan sa leve strane nekih 1cmm od ivice, i crvene je boje. Monitor je pod garancijom. Da li ovo podleze reklamaciji da li je pametno cimati se uopste???? Hvala u napred na odgovorima.
Da je za mene ne bi mi licno smetalo nije strasno i mon je ok. Ali posto nisam kupovao za sebe, nije mi sve jedno. Pa ako neko ima neku ideju ili savet u napred hvala.
tu idi na Podrška -> često postavljana pitanja -> Tolerancije loših piksela za TFT monitore i tu imaš XLS tabelu sa tolerancijama. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jedino sto ti mozes licno da probas, ako vec nisi, je da nezno pritisnes panel na mestu gde je ubiVen pixel i probas da ga tzv. `masazom izlecis`. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.