Imam problem jer ne mogu da nadjem drajver za Win7. Poslednji drajver za Vistu i XP je 9.3 dok kasnije verzije ne podrzavaju ovu kartu. Koja karta bi bila najbolji izbor od 8800Gs 384mb, 4650 512mb, 3850 256mb po pitanju jachine u igrama 1280x1024 i potroshnje struje? Fali li shta ovoj 8800gs u odnosu na ostale poshto sam pikiro Gainward?
Xd, pazi ta 9600GT kosta oko 7000, sto ne bi dodao onda jos nekih 3000 dinara i uzeo 4770 koja je po performansama u rangu sa kartama koje kostaju 50 evra vise od nje, 4770 best buy.
:: Xd, pazi ta 9600GT kosta oko 7000, sto ne bi dodao onda jos nekih 3000 dinara i uzeo 4770 koja je po performansama u rangu sa kartama koje kostaju 50 evra vise od nje, 4770 best buy :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/masina_za_meso_KH915.jp :: :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: A sto ne bi uzeo 9600gt koja melje sve ove redom? :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
:: Gainward 8800gs 384mb za 5600din :: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju` :: :: :: Xd, pazi ta 9600GT kosta oko 7000, sto ne bi dodao onda jos nekih 3000 dinara i uzeo 4770 koja je po performansama u rangu sa kartama koje kostaju 50 evra vise od nje, 4770 best buy :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/masina_za_meso_KH915.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A sto ne bi uzeo 9600gt koja melje sve ove redom? :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Hvala ti na pomoci. Catalyst 9.1 sam uspeshno instalirao i radi. Poigrao sam se malo sa overklokom tako shto sam pokrenuo `automated clock configuration utility` i on je sam postavio vrednosti: GPU Clock 648 MHz (original: 600 MHz, overclock: 8%) Memory Clock 770 MHz (original: 700 MHz, overclock: 10%)
Da li je bezbedno ovo shto odredi ATI Overdrive? Hoce li kartica ostati overklokovana ukoliko ugasim i sklonim Control Centar iz tray-a?
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: Driver 9.1 od viste x64 ce pasovat :: 8800gs bi ja uze :: :: ::
Ja jedino znam kada mi se dize sistem, da dok se ne pokrene ATI Catalyst nece kuler da radi na 70%, a ako ostavis catalyst u tray-u, dole pored sata sigurno ce ostati ti klokovi.
Pozdrav!
:: Hvala ti na pomoci. Catalyst 9.1 sam uspeshno instalirao i radi :: Poigrao sam se malo sa overklokom tako shto sam pokrenuo `automated clock configuration utility` i on je sam postavio vrednosti :: GPU Clock 648 MHz (original: 600 MHz, overclock: 8% :: Memory Clock 770 MHz (original: 700 MHz, overclock: 10% :: :: Da li je bezbedno ovo shto odredi ATI Overdrive :: Hoce li kartica ostati overklokovana ukoliko ugasim i sklonim Control Centar iz tray-a :: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju` :: :: :: Driver 9.1 od viste x64 ce pasovat :: :: 8800gs bi ja uze :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.