Iskreno mislim da ti je 4870 vise nego dovoljna . Ako se dobro secam neka me neko isspravi ako sam pogresio ona ima ddr5 memoriju a 1 GB bi tek osetio na rezolucijama na monitorima od 22 ili 24 icha . Naravno da je 1Gb nije na odmet ali u ovom slucaju ti je po meni 4870 pametniji izbor . Pozzz..... P.S. imao sam istu dilemu kada sam uzimao 9600 GT da li 512 ili 1 GB posto je bila smesna razlika u ceni ali posto imam monitor od 19 incha 512 je sasvim dovoljno .
To mora da te neko lagao da je bitno što više memorije.....poređenje kapaciteta ima smisla samo ako gledaš kartice sa dva ista čipa. Dakle 4870. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.