Evo posto mi je propala kombinacija da kupim gigabyte gtx 260 razmisljam se o ovoj gainward kartici pa me interesuje vase misljenje.Kakva je po kvalitetu u odnosu gigabyte,palit msi i druge proizvodjace?Da li je gainward gtx 260 sp 216 bucan posto vidim da kartica ima dva kulera i da li ima kontrolu obrtaja i jednog i drugog fana? I kakva je sto se tice klokovanja?Ovo pitam cisto okvirno.Odgovor mi je hitno potreban posto cu je mozda danas i kupiti. Evo link za karticu http://www.itsvet.com/proizvod/gainward-gtx260-896-tv-dd-gs-896mb-gddr3/comp_comp_vga/245/1145
Super kartica josh SP 216. Gainward je veoma dobar proizvodjac, u rangu je sa ASUS,XFX i PALIT. MSI i GIGABYTE su malo losiji. Mislim da neces imati problema sa bukom.
Evo kupio sam pomenuti gainward gtx 260 pa sam hteo da pitam posto mi je napajanje chieftec 550w da li je ono dovoljno da gura ovu graficku kartu.I jos jedno pitanje na kartici vidim da ima dva sestopinska konektora pa me interesuje kako se kaci na napajanje.Da li vezujem na samo jedan sestopinski konektor ili na oba? Ostatak kompa je ploca -asus p5q-e proc-intel core2duo kloknut na 3,8 ghz memorja-kingston 2x2 giga hyperx ddr2 1066 mhz hard-wd 640 gb rezac-samsung 204b Da li je pomenuto napajanje dovoljno za ove gore komonente ukljucujuci i gragicku gainword gtx 260 sp 216?
Napajanje moze da gura sve to, u principu moglo bi ono i josh jednu takvu graficku da pogura. A mislim da se kazi na 2 6-pinska konektora ili na 1 8-pinski, mada nisam siguran, moja 9600GT se kaci na 1 6pinski.
Samo me jos interesuje koje drajvere da instaliram?One sto sam dobio uz karticu ili novije da skinem sa neta?Sa kojim drajverima ova kartica dobro radi?Imam instaliranu vistu 64 bit service pack 1.
Skini sa Nvidijinog sajta najnovije 185.85 WHQL drajvere.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Samo me jos interesuje koje drajvere da instaliram?One sto sam dobio uz karticu ili novije da skinem sa neta?Sa kojim drajverima ova kartica dobro radi?Imam instaliranu vistu 64 bit service pack 1 :: :: ::
Skinuo sam sa sajta nove drajvere i za sada sam zadovoljan kako kartica radi.Obzirom da ima dva kulera dosta je tiha.Pustio sam samo 3dmark 2003 jer trenutno drugi nemam i kartica baca 52300 poena.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.