Malopre sam upalio komp i video sam nesto veoma cudno sto je vezano za moj monitor a to je Prestigio P3222W 22`. Nije problem softverske prirode nego organske.
Imam novog kucnog ljubimca ali malih dimenzija i na neobicnom mestu kretanja.
Jedna mala bubica od pola milimetra je nekako usla u monitor i lazi po ekranu ali ne na ekranu (pa da je uklonim) nego ispod onog zastinog sloja sto stiti ekran i pokusava da nadje izlas.
Daj boze da nadje izlas jer ako rikne dok je jos uvek u monitoru ima da gledam proces truljenja lesa bube.
Pitam se da li bube mogu da dobiju napad epilepsije od jedne dobro treptajuce flash animacije ?
:: Moja razmisljanja idu u sledecim pravcima :: :: 1. Da sutra odnesem monitor da pokusaju da izvade bubu :: :: 2. Da sacekam da buba rikne pa ako se bude video njen les na ekranu da tek onda odnesem monitor u servis da otklone njen les. :: :: 3. Ako buba nakon svoje smrti nekako padne u donji deo ekrana i ne bude vidljiva onda verovatno i necu da se cimam da teram monitor u servis. :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: Ja bih to odneo na garanciju :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Znas i sam da bube vole svetlost, pa ako iskljucis monitor one ce se kretati ka tom spoljasnjem svetlu, a po tome trebala bi da izadje iz monitora. A bug je nastao tako sto je jedan leptir uleteo u one prastare kompoe (ko soba sto su bili) i napravio kursus, tako da ti imas izvurni bug.
Pozdrav!
:: Pokusaj od nekih 15 minuta (ugasen monitor + upaljeno svetlo u sobi) nije urodio plodom. Kasnije cu pokusati malo duze :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: :: :: Hah, jesi li pokusao ovo sto sam ti ja rekao :: :: :: :: Pozdrav :: ::
ajaoojj kičma me boli od smejanja. Jaoooj da mi je da vidim reakciju ovih na reklamacijama. Hahahha, reci kako je od početka tu i da je možda čak stigla iz Kine i da najverovatnije može da naruši naš eko sistem. Nasiljem protiv argumenata...
Ehh, tvoja buba je barem jos uvek ziva i postoje sanse da izadje. Meni je jedna usla pre skoro pola godine i crkla tamo. Skoro na sredini ekrana. Malo se pomerala u pocetku ali je brzo otegla... I dan danas me mrzi da odnesem monitor u gigatron jer ako ga otvorim gubim garanciju. Cak sam hteo da ga odnesem kod drugara i izduvam unutrasnjost kompresorom. Posle ovoliko vremena nekako smo se naikli jedno na drugo, i sad bi mi bilo zao da je se resim Inace u pitanju je samsung 931BF. Istice mu trogodisnja garancija u novembru pa ga mozda tad budem otvorio da sahranim bubicu kako dolikuje, jer ipak se druzimo toliki period
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.