Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gainward 9800 GT 512 za 8854din, a 9800 GT 1 GB za 9520 din!?
STRANA 1 OD 1
operator Gainward 9800 GT 512 za 8854din, a 9800 GT 1 GB za 9520 din!? 16.05.2009. 03:52 T17397

status: user
broj poruka: 4266
Danas sam dobio cenovnik od jedne firme u Novom Sadu i na cenovniku fino pise citiram:
Gainward BP9800GT-512-TV-DD cena 8854 dinara.
BP9800GT-1024-TV-DD-GS cena 9520 dinara.
WTF!?
Nazovem ih i kazu da je svarno takva cena, ali da se saceka do ponedeljka, kada dobijaju isporuku.
Da li neko zna o cemu se radi, posta je ta druga Golden Sample, a ona je kod samog uvoznika oko 11.000 dinara !?
Gledao sam po cenovnicima citav dan i zvao, ali ta se karta prodaje po znatno visoj ceni od 9520 dinara.
Da li neko zna o cemu je rec, posto bih uzeo 10-tak komada za prijatelje, koji imaju 8600 GT ili 8600 GTS, koje su u Sarajevu oko 80 eura, a oni ih mogu prodati dole po 70-tak eura, pa da kupe ove.
Ja bih ih uzeo i odneo dole, jer je tamo dosta skuplje( dva prijatelja imaju igraonicu i lepo bi im dosle te grafike).
Mozda negde ima i jeftinije!?
Javite mi danas, jer se mora rezervisati u toku danasnjeg dana tj. platiti.
Javite do 16 sati,jer do tada primaju narudjbe, a ja moram promeniti eure pre toga da bih ih kupio, ako je ok cena.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 16.05.2009. 10:00 #114264

broj poruka: 19012
Gainward Golden Sample, to GS znaci da je klokovana i radi brze od obicne, i opravdano je skuplja, to su normalne cene, za 9800GT, mislim da su cak i povoljne..

Slavuj ... 16.05.2009. 10:23 #114265

broj poruka: 2236
Pa, ako je ``proverena`` firma, onda, što da ne, ali valjda i sam znaš da paziš da nisu neki dunđeri, pa da im ti platiš danas ~800-900 eura, a oni ti u ponedeljak u 8:30 jave da je prava cena u stvari 1200 eura, jer je uvoznikov brat od tetke bio pijan pre neki dan, dobio dete i šta god, pa je tako razveseljen malo editovao cenovnik i da ti pare mogu vratiti najranije posle dogovora sa ``gazdom``, a to obično ume da potraje po mesec i više dana, osim u slučaju da njega lično ne sretneš i ``pitaš za mišljenje``, pošto je taj račun na koji ti treba da uplatiš keš, u stvari njegov lični.

Inače, mislim da se nigde ne prodaju jeftinije.

Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 16.05.2009. 10:32 #114267

broj poruka: 4266
Pre sat vremena sam bio do doticne firme i pazario sam tu jednu sto im je ostala.
Covece, ova kartica je ista kao kartica iz Atom-a, gde sam ranije uzeo karticu,
a platio sam je pre 4 meseca 10920 dinara.
Odusevio sam se. Upravo instaliram Windows sa njom da vidim kako se ponasa,
pa cu instalirati i test programe da vidim kako se ponasa. Inace, na prvi pogled,
stvarno je zver. Mnogo lepse izgleda, nego ona koju sam ja kupio u Pin-u. Moja
je bila zelena i malo ruzna, bez 2 toplotne cevi, ali jos uvek radi i zadovoljan sam.
Platio sam im jos 8 komada,jer za te pare nema nigde(zvao i Novi Sad, Beograd,
Suboticu i Nis). E sad,lepse bi bilo da se moze uzeti preko kartice od njih, ali ljudi
prodaju samo za kes.To je smesna cifra, mada je to ipak stari G92 cip, ali je ipak
jeftinija i od 8800 Golden semle od istog proizvodjaca. Nesto sam gledao i cenovnik
od te firme i prodaju 9600 GT GS za 9300 dinara!?
Iskreno, zadovoljan sam sa karticom( za sada) i da trenutno imam vise kesa,
uzeo bih i vise kartica. Mozda i testiram i 3 kartice u SLI-ju. Hehehe, znate kako se
kaze. Ima se, moze se .
Zanima me sta ce da kazu Skyfire i Bax2003.
Ak i njima bude po volji onda....
Dragot re 16.05.2009. 11:37 #114269

broj poruka: 1149

Aj mi posalji na pm web adresu od te firme.
kobe AAAA pa 16.05.2009. 16:21 #114311

broj poruka: 427

kartica je solidna nista posebno ali dovoljno da igrice rade na HiGH !
djankov Srpska posla 16.05.2009. 16:52 #114316

broj poruka: 6
E moj operatore, bas su te `operisali`...

Cesto se desava da se u proizvodnji - ovo vazi za svaku komponentu - pojavi skart na celoj seriji, onda pun brod toga dodje do Srbije, neki saran otvori firmu samo da bi to prodao i masno zaradio jer ga te kartice ne kostaju vise od 20 evra po komadu. Za garanciju vec ima spremne izgovore, a ja tvrdim da nijedna od njih nece trajati vise od pet-sest meseci. Mozda jedna u deset. Imao sam iskustva sa robom takvog porekla i veruj na rec, treba se cuvati kada je nesto nerealno jeftino.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs