Koja grafička je u pitanju i da li imaš neki svežiji drajver za nju ? Skini drajver skroz, očisti ostatke sa Driver Cleanerom, stavi sveže, pa ako nastavi da se dešava, win je svež za penziju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Covece pre nego dobijes odgovor moras da das potpuni opis problema koji te je snasao a ne ovako, pa ne javljaju se ovde ne daj boze Zorke, Lubise i ostali crno-beli magovi pa da ti pomognu oko resenja istog.
Znam da ce ovo moje biti van teme ali moram da pitam: @Bax2003 da li si i kako uspeo da namestis da UltraISO na W7-64bit radi mount na desni klik?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Koja grafička je u pitanju i da li imaš neki svežiji drajver za nju :: Skini drajver skroz, očisti ostatke sa Driver Cleanerom, stavi sveže, pa ako nastavi da se dešava, win je svež za penziju :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Ne moraš se mučiti sa UltraISO-om, jer novi Daemon Tools Lite radi u W7. Inače koristio sam PowerISO ne UltraISO. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.