Ja dajem 158 dinara. Ajmo limundo....hahahahha, gde je mašina ? U stvari bolje da se ne pojavi, možda će dadi 167. Hahahahahahha.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Imas 7900 GTO za 50 Eur gde god hoces..Ta karta jedno 40 Eur max,ni centa gore :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
:: :: Ma kakve kese sad :: :: Ako su one kartonske, onda u radu :: :: :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ma najjace da mu das kartu i jos malo kesa pride :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Nisam pogresio.Znam da ne postoji vec ti govorim bez obzira na AGP koliko karta kosta a koliko je brza od 7900GS.Obratice neko paznju i na to. update: Nije najjaca 7900GS,imas 7950GT u AGP!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: SKY verovatno si pogresio 7900GTO ne postoji u AGP varijanti,ova moja AGP 7900GS ti je najjaca karta u 7xxx Seriji!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: Imas 7900 GTO za 50 Eur gde god hoces..Ta karta jedno 40 Eur max,ni centa gore :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.