Ljudi koji je proizvodjac dobar? Imam maticnu Asus pa me interesuje koji bi najbolje stimao i da sam siguran u njega??? Kupicu u ATOMU pa mi predlozite neki dobar model???
A sta mislite na Gainward GS sa onim duplim ventilatorom,Gigabyte GTX260OC,Palit GTX 260 sa duplim hladnjakom i na kraju Asus ENGTX260/HTDI/896M, SP216, 55nm.
Sama logika nalaze da uzmes onaj model koji je jeftiniji ili koji ima duzu garanciju.
Onaj koji je jeftiniji zato sto su im performanse tu negde i ne vredi placati vise nesto sto je brze akademskih 2%.
Sto se tice garancije tu je situacija vec malo diskutabilna posto je poznato da nema modela koji ima garanciju kracu od 2 godine (sem ekstremno starih kartica), a za dve godine ta kartica ce biti kanta.
Proslo je vreme kad su neki proizvodjaci imali modele koji su bili do 50% brzi od konkurencije. Dobro se secam kad je Diamond bio zakon za grafiku, pa tek Matrox, toga vise nema svi rade manje vise kod istih proizvodjaca (citati Foxcon i slicnih) posto se ne isplati previti manja postorijenja za sklapanje.
MSI uprkos pricama ovde na forumu da je los pravi odlicne,kvalitetne kartice.Ja bih je uzeo bez razmisljanja.Ali ako ti ne igra ulogu HDMI onda uzmi Palit jer je isplatljiv.
I Want to believe - The truth is out there
:: Nema nigde ta Asusova!! :: Ima samo MSI i gledo sam dobije se HDMI prikljucak. :: Dal nju da uzmem :: :: :: ::
Al djaba kad nema Palita sto Palit??? Znaci tako MSI SkyFire ok je a? Ja bi najvise voleo Asus ali kad ga nema dobice ga tek za 10 dana a meni se neceka. Ima jedan lik na Benchu prodaje tu Asusovi ali neki mu je lik rekao da bi uzeo pa ce videti sutra ako odustane zvace me.Prodaje je za 170 e. a ima HDMI i stara je 15 dana garancija 3god.
Uzimaj bez razmisljanja. Odlicna karta od odlicnog proizvodjaca... Samo znaj, puno video memorije ti samo pomaze da ti odrzi framerate pri velikim rezolucijama, znaci 1680x1050 i preko. Pricam ti ovo jer se dosta ljudi istripuje da ce zbog tolike kolicine memorije da imaju neki nenormalan pomak u framerate-u...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Ljudi naso sam u jednoj radnji Gainward GS sa 19.500 ima 1792MB dal da uzimam?? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.