postovani forumasi interesuje me koja je normalna radna temperatura za palit 8600gt sonic jer skinuo sam sa neta neki gpu program i test dok sam igrao igricu call of duti 2 kaze da je temperatura oko 74 stepena a dok ne radim nista na kompu ozbiljno krece se oko 50 ak stepeninije klokovano nista sve je na difoltnim vrednostima unapred hvala Terminator
Ne bi trebalo da ti temperatura bude tolika.Skini kuler sa grafe i ocisti ga dobro.Takodje,stavi drugu pastu na gpu,ali pre toga ocisti staru. Da li ti je kuciste provetreno?Stavi jednu 12-icu da ti duva u graficku.
Ne vidim neku potrebu za tim sto je eseses naveo posto su to sasvim normalne temperature...mada eto mozes uzeti ocistiti kuler,promijeniti pastu i staviti neki dodatni kuler...
da ti bude manja meni je leti isla dok sam imao Asus 8600GT na tako malo preko 70c al to u julu avgustu kad je bilo 35c, inace mi je bila manja do 65c normalno pri opterecenju, ja se ne bih mucio da sam na tvom mestu nema potrebe za tim nije ti strasna temperatura...
koju ti mere senzori ne mora da bude tačna (pisao-li smo o tome zilion puta) a i da jeste u radnim parametrima je kartice tako da ti savetujem da ništa ne diraš osim da eventualno očistiš prašinu
Imao sam Asus 8600gt 256 MB DDR3 Silent i imala je malo vece temperature od gore navedenih. Uradi ono sto sam ti rekao i sigurno ce ti se sniziti temperatura za bar 3-4c. Najbolji program za ocitavanje temperature ti je GPU-Z i Everest Ultimate Edition v 5.0.
to jest, distance to TJ max ti je 26*C, u punom angazmanu...
04.05.2009. 23:38
status: user broj poruka: 10999
sto je jos uvek u granicama normale (ne bi smelo da ide `nize` od 20*C). Moj e8400 `skace` do 35*C a u idle-u ima istu temperaturu kao tvoj procesor (50*C).
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.