Samsung 2443NW nije loš izbor, ali ako ti Full HD nije prioritet, Samsung T220. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Prioritet mi je - jasnoća boja - oštrina slike - uglovi gledanja - dijagonala 22` sve ostalo mi nije toliko važno.
Na prošlom monitoru (Acer x223w) kvalitet slike je bio takav da nisam mogao videti broj nekog žiro računa, već sam morao da palim laptop star 7 god. da to pročitam!
Pa kada se uveca vidi se ali takodje i u originalu. A da li ti to drzis na 1680x1050 sa AUTO setovanjima??? Prosto je neverovatno jer sam ga koristio i nije to nista losije ni od T220
Ako ti je prioritet kvalitet slike i mozes da dodas jos 10-15 evra preko tih 200 moj savet ti je da uzmes Viewsonic 22`` VX2260wm...Fenomenalan monitor.
Viewsonic VX2260wm tehnicke karakteristike: Max rezolucija: 1920x1080 (full HD) Osvetljenje: 300 cd/kvm Kontrast: 1000:1 (typ.) . 20000:1 (dynamic) Vreme odziva: 2 ms Ugao gledanja: 170 °/160° Video ulazi:D-SUB,DVI,HDMI
Svidja mi se kako izgleda taj Viewsonic, ali najbolje bi bilo kad bih mogao pre kupovine uporediti ta tri monitora: -Viewsonic VX2260wm -Samsung T220 -W2252V-PF
Tako da ako neko zna gde bih mogao pogledati ta 3 monitora, nek mi pošalje mail...
Nemoj ni da razmisljas uzmi vx2260wm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!!!
:: Svidja mi se kako izgleda taj Viewsonic, ali najbolje bi bilo kad bih mogao pre kupovine uporediti ta tri monitora :: -Viewsonic VX2260wm :: -Samsung T22 :: -W2252V-P :: :: Tako da ako neko zna gde bih mogao pogledati ta 3 monitora, nek mi pošalje mail...
Taj vx2260 nisam našao u ponudi, pa kupih nakraju Samsunga 2233 Bw, i zadovoljan sam sa slikom. Pre njega sam pogledao lg,asus,benq,monitore i ovaj mi nekako najviše odgovara.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.