sigurno, ali taj CPU je dosta slab, najslabiji Pentium D, svaki Athlon X2 je mnogo bolji, a da bi izvukao maksimum iz te karte treba ti minimum AMD 5000+ ili slican Intel...
ja moju 8600gt prodam sa kulerom za 45e(provinicja) i to dam za 3850 ,nego znate sto ovo radim ocu da napravim da imam dva kompa u stanu,kad dodje 18 rodjendan dacu jedno 700 ili 800 za novu konfiguraciju
ovo cu malo da budzim evo sad grafa tada procesor, maticna ram itd..
Ta 3850 je vise nego duplo brza karta od 8600gt, ali te kolje procesor koji je usko grlo da bi mogao da je iskoristi bez obzira na takt jer su pentiumi D danas prevazidjeni(zaostaju ~1400mhz na istom taktu i to bolji modeli od tvog za Core 2 duo generacijom ) , Znaci zameni je svejedno, ali kao sto je Bax napisao procentualno, pitanje je koliko ces izvuci iz nje jer ti je procesor slab...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.