Da li moja razmisljanja idu u dobrom pravcu ? Oba ova monitora podrzavaju 1680x1050 rezoluciju i imaju 5 ms vreme odziva. Da li mogu nekako da sluze za gaming, filmove ? Svestan sam cinjenice koliko para toliko muzike.
1. Acer V203Wb 2. Asus VW198S 3. nesto trece
Ja koristim Asus 193D vec 2 godine... nemam nista lose da kazem za njega u toj cenovnoj kategoriji... kada sam ga kupovao poredio sam ga sa ViewSonic, LG, Philips i Samsung monitorima u toj klasi, postavljenim jedan pored drugog, jedini je Samsung imao primetno lepsu sliku, ali je to sve subjektivno, kvalitet izrade svih monitora je potpuno isti (da ne kazem sr@nje... krckava plastika itd). Slobodno mogu da kazem da nijedan drugi monitor za te pare nije nista kvalitetniji, ni slika ni kvalitet izrade. Acer laptopovi su najvece djubre koje je neko smislio, od njih ni za dzabe ne bih uzeo nista zivo
_________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
A jel si razmisljao da uzmes klasicnih 19` TFT? Igrice ce mnogo bolje da ti idu na 1280x1024.
Tih 5ms je sasvim dovoljno za svaki gaming. Ako je do filmova idi na 22` :) U svakom slucaju obavezno obrati paznju na vertkalni ugao gledanja u tamnim scenama.
P.S. Acer je ustvarno uglavnom djubre, ja bih se radije opredelio za Asusa, mada nisam upoznat sa konkretno navedenim modelima :)
Kostao je 10990 dinara ali je bio na nekom popustu pa je kostao 9990 dinara. Rekoh sebi hebem mu mater pa ga uzeh.
Da li sam se zeznuo ili ne to ce mi vreme pokazati, ili vi odmah mada na prvi pogled svidja mi se slika kako izgleda, nema mrtvih piksela, duhova, u sustini do sada nisam video nista zbog cega bih se pokajao sto sam ga uzeo.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647188. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.