Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
185.68 winxp64bit international beta
STRANA 1 OD 1
Nikopol74 185.68 winxp64bit international beta 19.04.2009. 15:21 T16867

status: user
broj poruka: 362
Jel neko instalirao ove drivere? Ja sam probao par puta i izjavio mi je neke greske. Imam podrzanu graficku, a i onaj nHancer64 trazi njih kao minimum. Ali nece da prodje. Do sada nisam imao ovaj problem

life`s a bitch...and then you die.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nikopol74 korekcija... 19.04.2009. 16:20 #109038

Driveri su ok, cak i xtra (za sada). Bez obzira na izjavu da ne moze da nadje 4 fajla u system32, normalno se instaliraju, xtra rade, sve je isto (ili slicno). Onaj nHancer je (kao sto neki mozda i znaju) novi i detaljniji control panel za efekte. Nije los, ali vreme ce pokazati koliko je potreban. Colin Dirt mi je sa proslim driverom izbacivao mali page fault kada promenim detalje, sada to vise ne radi. Inace, taj page fault nikada ranije nije pokazivao. Prethodni su bili 182.50

poz

gile23 Re: korekcija... 19.04.2009. 16:48 #109039

broj poruka: 9121
Trazio si neke dobre pucacine da igras. Imas oba Crysis-a, Assasins Creed, Far Cry 2, HAWX to ti je simulacija aviona odlicna za prelazenje i igraj Half Life 2 igra zahteva veoma dobro razmisljanje.

Pozdrav!

:: Driveri su ok, cak i xtra (za sada). Bez obzira na izjavu da ne moze da nadje 4 fajla u system32, normalno se instaliraju, xtra rade, sve je isto (ili slicno). Onaj nHancer je (kao sto neki mozda i znaju) novi i detaljniji control panel za efekte. Nije los, ali vreme ce pokazati koliko je potreban. Colin Dirt mi je sa proslim driverom izbacivao mali page fault kada promenim detalje, sada to vise ne radi. Inace, taj page fault nikada ranije nije pokazivao. Prethodni su bili 182.5
::
:: po
:: life`s a bitch...and then you die
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nikopol74 Re: Re: korekcija... 19.04.2009. 19:38 #109051

Odakle ti to da sam trazio igre? Hvala tebi u svakom slucaju, ali ja sam postavio pitanje za nove drivere koji su na kraju ispali sasvim ok i pomenuo sam jednu igru koja me zezala a sad me vise ne zeza. Ne igram pucacine, igram RPG. Imam crysis i warhead, i jos neke, nisam odusevljen njima, ali su ok da ti prodje vreme. Igram (uz velike pauze) Bioshock, The Witcher, svidja mi se Mass Effect, ceka me Fallout 3, X3:Reunion, itd. Ali da, podsetio si me za Assassin`s creed i Far cry 2. Imao sam ih, ali opet cu da ih skinem (ostale kod ortaka negde). Cuo sam da Creed puca posle (valjda) treceg nivoa (Izrael ako se ne varam). Jel to istina? A HAWX je ocajno ocenjen, jel si siguran da je dobra? To je valjda Tom Clancy strategija, ili se varam?

:: Trazio si neke dobre pucacine da igras. Imas oba Crysis-a, Assasins Creed, Far Cry 2, HAWX to ti je simulacija aviona odlicna za prelazenje i igraj Half Life 2 igra zahteva veoma dobro razmisljanje
:: Pozdrav
:: :: Driveri su ok, cak i xtra (za sada). Bez obzira na izjavu da ne moze da nadje 4 fajla u system32, normalno se instaliraju, xtra rade, sve je isto (ili slicno). Onaj nHancer je (kao sto neki mozda i znaju) novi i detaljniji control panel za efekte. Nije los, ali vreme ce pokazati koliko je potreban. Colin Dirt mi je sa proslim driverom izbacivao mali page fault kada promenim detalje, sada to vise ne radi. Inace, taj page fault nikada ranije nije pokazivao. Prethodni su bili 182.5
:: ::
:: :: po
:: :: life`s a bitch...and then you die
Scyter Re: Re: Re: korekcija... 19.04.2009. 19:51 #109052

broj poruka: 8138
Meni je pucao ranije Assasisn`s Creed ali problem je resen instaliranjem autopatch-a 1.2v.Inace,igra je extra,nemoj da je propustis.

The Way It`s Meant To Be Played

:: Odakle ti to da sam trazio igre? Hvala tebi u svakom slucaju, ali ja sam postavio pitanje za nove drivere koji su na kraju ispali sasvim ok i pomenuo sam jednu igru koja me zezala a sad me vise ne zeza. Ne igram pucacine, igram RPG. Imam crysis i warhead, i jos neke, nisam odusevljen njima, ali su ok da ti prodje vreme. Igram (uz velike pauze) Bioshock, The Witcher, svidja mi se Mass Effect, ceka me Fallout 3, X3:Reunion, itd. Ali da, podsetio si me za Assassin`s creed i Far cry 2. Imao sam ih, ali opet cu da ih skinem (ostale kod ortaka negde). Cuo sam da Creed puca posle (valjda) treceg nivoa (Izrael ako se ne varam). Jel to istina? A HAWX je ocajno ocenjen, jel si siguran da je dobra? To je valjda Tom Clancy strategija, ili se varam
:: life`s a bitch...and then you die
:: :: Trazio si neke dobre pucacine da igras. Imas oba Crysis-a, Assasins Creed, Far Cry 2, HAWX to ti je simulacija aviona odlicna za prelazenje i igraj Half Life 2 igra zahteva veoma dobro razmisljanje
:: :: Pozdrav
:: :: :: Driveri su ok, cak i xtra (za sada). Bez obzira na izjavu da ne moze da nadje 4 fajla u system32, normalno se instaliraju, xtra rade, sve je isto (ili slicno). Onaj nHancer je (kao sto neki mozda i znaju) novi i detaljniji control panel za efekte. Nije los, ali vreme ce pokazati koliko je potreban. Colin Dirt mi je sa proslim driverom izbacivao mali page fault kada promenim detalje, sada to vise ne radi. Inace, taj page fault nikada ranije nije pokazivao. Prethodni su bili 182.5
:: :: ::
:: :: :: po
:: :: :: life`s a bitch...and then you die
Nikopol74 Re: Re: Re: Re: korekcija... 19.04.2009. 20:23 #109054

Drago mi je sto to cujem, bas cu da je probam opet, a bas je xtra a i originalna. Hvala druze:)

:: Meni je pucao ranije Assasisn`s Creed ali problem je resen instaliranjem autopatch-a 1.2v.Inace,igra je extra,nemoj da je propustis
:
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs