directx 9 - Leadtek PX7950GT 256 ddr3 256 bita, posto 64bitna vista bi trebalo da radi sa directx 10. Mislim, znam da nema problema ali kakvi bi mogli biti? Planiram da je pazarim pa eto ....
Nvidia generacije 7 i starije koliko se ja secam je DX9 kartica i ne podrzava DX10 ma koji sistem instalirao, 32bitni ili 64bitni nema veze sa grafikom. Inace radice ta kartica lepo ali kao DX9. Malo si pobrkao loncice sa pitanjcem ali nema veze.
isto kao da pitas da li ce dx10 kartica raditi na windows xp-u koji je dx 9..... .)..to je odlicna kartica,imao sam je nekad i za te pare tesko da ces naci bolje.....pokusaj da spustis cenu za bar 5e mada kupuj to svakako AKO nemas da dodas vise.....
ovo govorim jer za male pare...vec za 60-80e mozes naci povoljne 8800 gt kartice..
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.