Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Samsung 970P
STRANA 1 OD 1
Equinoxe Samsung 970P 14.04.2006. 22:10 T1669

status: user
broj poruka: 12057

Da li neko ima iskustva sa monitorom Samsung 970P ? Interesuje me kvalitet njegovih odličnih zglobnih mogućnosti (dual hinge), da li je njegova brzina pdziva od 6 ms dovoljna za povremeno igranje ? Vredi li para i da li je zaista kvalitetan kao što se priča ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nimarko ... 14.04.2006. 23:18 #5482

broj poruka: 40
Nisam imao iskustva sa ovim monitorom, ali ti mogu rece da je 6ms i vise nego dovoljno za igranje igrica. Evo danas sam uzeo samsung 940n sa 8ms na kome igrice lete. Nigde nisam video zamucenje, jedino mi smeta osvetljenost, mnogo je jaka, pa ne moze da se mnogo gleda u belo, a inace boje su extra. Taj 970p je sigurno bolji od ovog mog, pa se sigurno neces pokajati ako ga uzmes (ja se nisam pokajao). Jedino mi je sad malo problem da se naviknem na njega, jer sam do sada koristio 15inch CRT.

MaliAbner Uzasno me nerviraju... 16.04.2006. 23:43 #5511

broj poruka: 7769
Uzasno me nerviraju svi LCD monitori dijagonale 19" jer imaju 5cm` vecu dijagonalu i istu fizicku rezoluciju ekrana kao i 17" (1280*1024). Stvarno mi nije jasno zasto barabe iz hardverske industrije nisu vec ponudili vecu dijagonalu jer to je ipak dijagonala 20-21" CRT monitora koji gruvaju i do 1960*xxxx, ako vec ne nude toliko bar da moze laganih 1600*1200.

SRAMOTA !!!

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Equinoxe Re: MaliAbner 17.04.2006. 01:41 #5512

Hvala na toliko informacija koje nemaju apsolutne veze sa temom.

Garson Re: Samsung 970P 17.04.2006. 02:53 #5516

broj poruka: 736
::
:: Da li neko ima iskustva sa monitorom Samsung 970P ? Interesuje me kvalitet njegovih odličnih zglobnih mogućnosti (dual hinge), da li je njegova brzina pdziva od 6 ms dovoljna za povremeno igranje ? Vredi li para i da li je zaista kvalitetan kao što se priča
Brzina od 6ms je sasvim dovoljna.Ovaj monitor je klasa iznad 930BF i 940BF modela.Uostalom procitaj na:http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=9779
Equinoxe Re: Garson 17.04.2006. 05:03 #5520

Brzina jeste sasvim dovoljna, uzgred pročitao sam test sa benchmark.co.yu i sa još 50 review sajtova, ali ipak bi hteo da čujem par reči od nekog našeg lika koji ga je koristio neko vreme, znaš ono somebody who lived with it for a while.

U svakom slučaju hvala vam svima.
Garson Re: Re: Garson 17.04.2006. 15:26 #5528

broj poruka: 736
:
:: Brzina jeste sasvim dovoljna, uzgred pročitao sam test sa benchmark.co.yu i sa još 50 review sajtova, ali ipak bi hteo da čujem par reči od nekog našeg lika koji ga je koristio neko vreme, znaš ono somebody who lived with it for a while
:: U svakom slučaju hvala vam svima
Vidi na forumu sk.co.yu/forum, mislim da je neko pominjao da ga ima.
urosk Monitor je vrh 17.04.2006. 20:27 #5533

broj poruka: 462
Pa sta se moze reci za ovaj monitor osim da je vrhunski, to je najbolja klasa samsung monitora tako da nemoj da razmisljas ako imas para da ga uzmes! Ima potpuno drugaciji panel od ostalih samsung modela koji su manje vise dobri, i 6 ms je sasvim dovoljno tj. i previse! Jedino mi nije jasno kako nisu bar kod njegu uveli zero bright dot, ili garanciju na 0 mrtvih piksela ali ajde valjda se nece pojaviti. Ja sam iz tog razloga uzeo philipsa 170x jer ima zbd i za klasu je bolji od svih samsungovih modela osim ovog, jer je ovo ipak profesional klassa! Moja topla preporuka!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs