evo danas sam spakovo moju grafiku,i sutra ce stici na odrediste,tj servis CT-a sad me zanima kakva su vam iskustva sa njima,jel vole da njakaju do 45 dana garancije da bih vam dali drugu kartu ili to odrade za nekih 10-15dana.... ja iskreno sa firmama s`kojima radi nemam takvih problema,alpha copy i roaming mi to odradjuju skoro iste nedelje...
e, pa, Alpha copy i Roaming, naravno da nemas problema, sofisticirane firme, pa CT-om u principu ne bi trebalo da imas problema, ali ja volim kada mi se ne jave nakon nedelju dana da ih zivkam svaki dan, svaka 2 dana, da im dosadjujem, jer vecina firmi je takva..zamenice ti bez problema, imao sam dosta iskustva sa njima, nego problem je sto oni to salju u CT na servis, pa procedura, itd, mora da traje bar 5-6 dana..
ustedices sebi puno vremena,nego da ides preko prodavca kod kojeg si uzeo doticnu kartu.I direktno ces da se raspitujes u servisu,nema zavlacenja ,ljudi rade profi i brzo.Servis im je preko puta buvljaka na NBG,u pravcu Save,CT poslovna zgrada,ne mozes promasiti.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.