Imas za oko 19000 dinara GTX260 Core 216 MSI, tako da je to trenutno najbolja kupovina. Iako sam fan 4870, koju i sam koristim, NVIdia je od serije X podigla kvalitet 2d i 3d moda, bez obzira na proizvodjaca, tako da je po kvalitetu slika tu sa Ati-jem. Jedino je mana, ako imas HDMi prikljucak na TV-u pa ako snimas satelitske kanale u 1920x1080, onda na NVidia-ji zaostaje zvuk nakon cca.35 minuta, dok kod ATI-ja to ide glatko preko HDMI-a.
dodao bih jos 2000 i uzeo novu 4890 koja je bolja i od 4870 1GB i od GTX260 Core 216. Ako nemas preko 20k para uzmes Palit GTX260 Sonic Core216 za 18-19k ako nadjes i to je super.
Interesuje me za taj kvalitet slike.Od kad si to primetio da sada nema razlike izmedju ATI i Nvidia?..Ja recimo razvoj grafickih karti pratim jako dugo i imao sam prilike da ih uporedjujem pa me interesuje dal delimo isto iskustvo?
I Want to believe - The truth is out there
:: Imas za oko 19000 dinara GTX260 Core 216 MSI, tako da je to trenutno najbolja kupovina :: Iako sam fan 4870, koju i sam koristim, NVIdia je od serije X podigla kvalitet 2d i 3d moda, bez obzira na proizvodjaca, tako da je po kvalitetu slika tu sa Ati-jem :: Jedino je mana, ako imas HDMi prikljucak na TV-u pa ako snimas satelitske kanale u 1920x1080, onda na NVidia-ji zaostaje zvuk nakon cca.35 minuta, dok kod ATI-ja to ide glatko preko HDMI-a :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.