znaci nije do monitora nego mi grafika pravi zajebanciju.... neznam docega je doslo jer je cuvam ko oci u glavi na njoj je cool viva pro znaci neprelazi preko 50 stepeni temperatura.... bele strafte i dalje pucaju pred mojim ocima.... da li ce pomoci flesh biosa...ili da je malo ocistim benzinom...ili da je saljem komtrade-u da se oni bakcu sa njom...grafika je saffire hd4850
E je.i ga dok se ja ulogujem Bax vec odgovorio sta da se radi...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ja ti savetujem da nosiš u servis :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Probaj prvo da uklonisa stare drvere za plocu grafiku bukvalno sve i da intsaliras nove. Flash biosa sumnnjam da ce ista promeniti obzirom da he radilo pod tim biosom normalno, ako sam dobro razumeo radila je dobro sve do sada. Mislim da nije do monitora mada njega mozes provertit vrlo lako, ubodi neku drugu grafiku bilo koju pa vidi ima li tih linija. Da li se linijeje javljaju i pre ulaska u win kada ploca postuje?
Ako od ovoga nista ne prodje mislim na drivere provera monitora i td. Grafika je riknula, najverovatnije memorija na njoj. Inace saffire je poznat po crkavanju grafickih kartica iz cista mira, postoje serije koju ovaj proiizvodjac izbaci na trziste koje su lose i desava se da riknu. Vrati fabricki cooler na nju i nosi je na reklamaciju, potrudi se da se ne vidi da si menjao cooler, akko primete da si nesto petljao oko hladjena nece ti uvaziti reklamaciju.
Pratim ja ko se loguje, i gde klikće i 2 sekunde pre nego što postuje ja drmnem: PROSLEDI.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: E je.i ga dok se ja ulogujem Bax vec odgovorio sta da se radi... :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Ja ti savetujem da nosiš u servis :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
ma nema tu nikakvog razmisljanja...najgore sto ti treba je da ti ne priznaju garanciju...sudeci po opisu problema verovatno da memorija baguje,a tu ne pomaze ni flas biosa,a ni ciscenje alkoholom ili benzinom....tako da ooobavezno nosi u servis.....ovo sve pod uslovom da nisi klokovao memoriju....ako jesi,vrati na rdni takt....pa vidi
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.