Doslo vreme da se kupi nov monitor, e sad koji, ja sam nesto gledao ali nisam ugledao jos dobar monitor, znaci potrebno je da bude fullhd, da ima DVI i da bude 24`, mogu da se nategnem do 2500, preferiram Samsung, moze da prodje View Sonic, ovo ostalo je boranija. Unapred zahvalan.
:: Ja sam kopao za istim tim, samo sto sam ja trazio 22` i mogu da ti kazem da definitivno imas premalo para za to sto trazis.. :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: ::
imam 2233 bw i gledajuci ovaj link od 24` rekao bih da su u pravu za speifikacije osim ovog o vidljivim uglovima. mrka kapa je gledanje nekog filma ako nisi tacno u ravni sa monitorom. mislim da je isti panel kod t serije i ovog (to u vezi ovih sto preporucuju 22`) 24 je taman velicina, nemoj se pokolebati
Ima sve sto treba kvalitet slike je bolestan, za igre i filmove nema boljeg monitora, imam i t220HD koji je sestra dobila od decka jer je imala veliki CRT....ovaj LG je obrisao pod sa samsungom u kategoriji 22ika sa 2ms DVI + HDMI
Obavezno a ako imas kintu imas isto ovakvu zverku samo 24` on je oko 350e
Sa TN panelom su monitori Samsung iz T serije..Sve ostalo je dosta skuplje..Uglove i pozadinsko probijanje i realne boje (crna-bela) nemozete izbeci sa tim monitorima.Kesh u ruke,u dzepu jedno 600 Eur pa pravac po pravi monitor.Znaci to je minimum za takav kvalitet.Treba napraviti kompromis i taj kompromis je Samsung T !
Odlican monitor samo sto gile hoce 24`` i to sve na ATI 4850..Bas ce se lepo provesti kad pokrene igre Bolje da trazi neki 22`,lepo mu je rekao eseses,T220 Best Buy!
I Want to believe - The truth is out there
:: VX2260wm vise puta reko... : :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: ::
T240 ce izgleda pasti nema druge, a sto se tice 4850 ona ce verovatno da drzi do neke DX11 graficke, ali je sasvim solidna u visokim rezolucijama ovde je u 90% igara oko 50 fps, osim u onom Crysis-u. Javicu sta sam uradio.
:: Odlican monitor samo sto gile hoce 24`` i to sve na ATI 4850..Bas ce se lepo provesti kad pokrene igre :: Bolje da trazi neki 22`,lepo mu je rekao eseses,T220 Best Buy :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: VX2260wm vise puta reko... : :: :: :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: :: :: ::
Svakako neces pogresiti..Odlican je to monitor! Samo gile obrati paznju malo i na ViewSonic VX2640w !Izuzetno dobar monitor.Ja sam ga probao.Nije tako lep kao Samsung ali cenim da je mozda malo kvalitetniji.. P.S.Onda imas 26` !
I Want to believe - The truth is out there
:: T240 ce izgleda pasti nema druge, a sto se tice 4850 ona ce verovatno da drzi do neke DX11 graficke, ali je sasvim solidna u visokim rezolucijama ovde je u 90% igara oko 50 fps, osim u onom Crysis-u. Javicu sta sam uradio :: :: http://www.benchmark.rs/Benchmark-testovi/Video-karte/ASUS-i-Gainward-HD4850-i-HD4870.htm :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: Odlican monitor samo sto gile hoce 24`` i to sve na ATI 4850..Bas ce se lepo provesti kad pokrene igre :: :: Bolje da trazi neki 22`,lepo mu je rekao eseses,T220 Best Buy :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: VX2260wm vise puta reko... : :: :: :: :: :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: :: :: :: :: ::
Uparen sa Sapphire Radeon 3870 512MB DDR4, daje fenomenalan prikaz boja i stvarno pun ful HD, znači 1920*1080 i skoro sve igrice rade perfektno u toj rezoluciji, naravno osim Crysis. Odnos cena kvalitet 10+. Topla preporuka
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.