Kod prijatelja na racunaru se dogadja sledece, reinstaliran je Win,ubaceni drajveri ali rezolucija nece na 1024x768-85Hz!Kada se rezolucija u Win-u podesi pri restartu se obavezno vrati na 800x600.Zasto?Konfiguracija je sledeca: AMD LE-1640 2.6 Maticna GA-M52L-S3 Graficka GA-ATI x1300PRO Napajanje LC Power 6550G 550w Memorija 2x1024 NCP 800, mislim da ostalo nije vazno. Drajveri su novi!POMAGAJTE!
Drajvere uninstaliraj i očisti sa Driver Cleanerom. Znači: uninstall drivera reset, driver cleaner, oćistiš drivere, pa pre drugog resete uninstalraj monitore iz device managera, reset. Posle tog drugog reseta, pusti da Windows sam instalira plug & play monitor i onda instaliraj drajvere za grafičku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sve ti navede ali ne i model monitora !!! A to je po svemu sudeci najbitnije.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kod prijatelja na racunaru se dogadja sledece, reinstaliran je Win,ubaceni drajveri ali rezolucija nece na 1024x768-85Hz!Kada se rezolucija u Win-u podesi pri restartu se obavezno vrati na 800x600.Zasto?Konfiguracija je sledeca :: AMD LE-1640 2. :: Maticna GA-M52L-S :: Graficka GA-ATI x1300PR :: Napajanje LC Power 6550G 550 :: Memorija 2x1024 NCP 800, :: mislim da ostalo nije vazno :: Drajveri su novi!POMAGAJTE ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.