Imam 2 TV kartice za koje su mi potrebni drajveri za XP
1. KW-TV878RF 2. PixelViev PV-BT878p+
Trazio sam drajvere za njih po internetu,nasao sam neke nepotpune drajvere,ali nigde ne mogu da skinem kompletan drajver ni za jednu,pa bih Vas zamolio da mi pomognete ?
:: :: Pozdrav :: :: Imam 2 TV kartice za koje su mi potrebni drajveri za X :: :: 1. KW-TV878R :: 2. PixelViev PV-BT878p :: :: Trazio sam drajvere za njih po internetu,nasao sam neke nepotpune drajvere,ali nigde ne mogu da skinem kompletan drajver ni za jednu,pa bih Vas zamolio da mi pomognete :: :: Unapred hvala svima na pomoci
Posetio sam sajtove koji su mi predlozeni,skinuo sam drajvere,ali na zalost ni jednu kartu za sada nisam kompletno osposobio ( kod obe karte u Device Menager-u nemam vise nepoznatih drajvera,na obe kartice dobijam sliku u control panelu,ali nema tona nikako... ).
Sutra cu se malo detaljnije pozabaviti drajverima pa cu svima poslati odgovore.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.