AMD reklamira 4890 kao najacu graficku kartu jer baca 1,36 tera flopa
od multimedija karakteristika tu je 7.1 surround sound preko hdmi picture-in-picture (pip inace imaju samo vrhunski televizori)t.j podeli se ekran kada se ima vise video izvora.
tu je hvaljenje ATI ja u vezi directix 10.1 igrica Ubisoft’s Tom Clancy’s H.A.W.X,GSC Gameworld’s S.T.A.L.K.E.R,Clear Sky. itd..
Da mi neko ponudi i jednu i drugu za dz uzeo bih bez razmisljanja...
@ obradmi : Drago mi je da si naveo to koliko SISTEM trosi da ne misle neki kao do sada da same graficke trose po 250W...
Necu ni da pitam koji je procesor, ali je vjerovatno medju najboljim sada...
``* System with GPU in FULL Stress = ~396 Watts!`` Ovo potvrdjuje onu moju od nedavno!
Napajanje od 600, eventualno 650W moze da zadovolji bilo koju konfiguraciju danasnjice...
Pod konfiguraciju danasnjice podrazumijevam : do 4 HDD-a, 2 opticka uredjaja, i jednu graficku tipa recimo GTX285 (a mogu i jace sigurno) sa bilo kojim procesorom i maticnom plocom te XX GB RAM memorije...
Znaci nVidia je bolja vecinom u svim rezolucijama bez ikakvih AA i AF filtera... Ukljucivanjem filtera AA i AF na MAX ATI je bolji u svim rezolucijama...
Necu da kazem, ova je bolja ili ona je bolja, obje su odlicne... Po meni je bolja ona koja bude jeftinija, a da li ce to biti crvena ili zelena, ostaje da se vidi kada dodju kod nas u prodaju... Jedino sto sam ja primjetio je to da ATI trosi nekoliko W vise u FULL LOAD-u a nVidia se vise grije...
Obratno ali nema veze... Pomalo me nervira da racunari iz godine u godinu trose sve vise i vise umesto da sitacija bude obrnuta tj. da trose sve manje i manje.
Jbg, kad ih jadne maltretiramo i tražimo da sve više i više računaju...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Obratno ali nema veze.. :: Pomalo me nervira da racunari iz godine u godinu trose sve vise i vise umesto da sitacija bude obrnuta tj. da trose sve manje i manje :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.