Palit GeForce GTS 250. Razlika je 10e između modela sa 512MB i 1GB DDR3.
P.S. Pitanje je za sve forumaše koji prate ovaj segment tržišta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nesumljivo je da je on on ovde najpametniji,al i drugi imaju pravo na misljenje! Tako sam i ja pre jedno 3 meseca,kad sam prvi put uso ovde,video da on kao ima najvise poruka ,uvek sve odgovara,itd/./// reakcije su bile(sto samo bax,sta smo mi ovde,spamujes,mrs majmine itd..!
Imas i Radeon 4850 za tu cenu...tu su negde po brzini. Npr. Asus Glaciator/Sapphire dualslot... GTS 250 je prepakovani 8800GTS preko prepakovanog 9800GTX+...smaraju vise s tim...Jeste da sam pristrasan po pitanju ATI-ja, ali....
:: Nesumljivo je da je on on ovde najpametniji,al i drugi imaju pravo na misljenje :: Tako sam i ja pre jedno 3 meseca,kad sam prvi put uso ovde,video da on kao ima najvise poruka ,uvek sve odgovara,itd/.// :: reakcije su bile(sto samo bax,sta smo mi ovde,spamujes,mrs majmine itd.. :: :: :: lepo ti je covek rek
ma nisam ja lud sto sam postavio pitanje njemu zato iskuliraj.....i imam ja pravo da postavim kome ja hocu a njegovo je da li ce odgovoriti
Bez uvrede Djoko ali ti si znao da otvoris po 3-4 teme na dan sa naslvom `Pitanje za Bax-a` itd....Prema tome malo je glupo sto bas ti kritikujes drugog....
Independence is a state of mind
:: Nesumljivo je da je on on ovde najpametniji,al i drugi imaju pravo na misljenje :: Tako sam i ja pre jedno 3 meseca,kad sam prvi put uso ovde,video da on kao ima najvise poruka ,uvek sve odgovara,itd/.// :: reakcije su bile(sto samo bax,sta smo mi ovde,spamujes,mrs majmine itd.. :: :: :: lepo ti je covek reko
ili imas najsiru bulju, pa ljudi to vide kao pozivnicu za uvlacenje ccc izvini na ovako crude razmisljanju
inace, neko je spomenuo da je na forumu tri meseca, ja sam na ovom forumu od 2003., naravno ovo mi je drugi account, na prvom nisam bio dobar, sto mu dodje 6 godina a ne znam, koliko postoji ovaj sajt uopste ajmo veterani
Bem ti?Pa ti si starosedeoc!Ja sam od kako je pocela berza,iskreno nemam pojma kad je to bilo.Znam da sam bio jos na onoj staroj i da sam tamo imao brdo odgovora koji su posle prebrisani kad je dosla nova berza.Sve je krenulo od pocetka.. Koji ti je bio prvi nick ako nije tajna ti bezobrazni covece?
I Want to believe - The truth is out there
:: ili imas najsiru bulju, pa ljudi to vide kao pozivnicu za uvlacenj :: cc :: izvini na ovako crude razmisljanj :: :: inace, neko je spomenuo da je na forumu tri meseca, ja sam na ovom forumu od 2003., naravno ovo mi je drugi account, na prvom nisam bio dobar, sto mu dodje 6 godin :: a ne znam, koliko postoji ovaj sajt uopst :: ajmo veteran :: :: :: uls :: ::
ma daj ko ima najvise postova mora da je i najstariji...bax ima 2000godina,star je ko biblija pa zato i sve zna.... da se ja piyam ja bi uzeo 4850 za 125e i za 25e otiso kod priajteljice noci pa da se malo banjamo cirkus vodimo..... eseses druze ubijas sa nvidiom.....pozz
a da vidite moj mozak pitali bi ste se ko je srpski krang
rad je od coveka napravio majmuna
:: ma daj ko ima najvise postova mora da je i najstariji...bax ima 2000godina,star je ko biblija pa zato i sve zna... :: da se ja piyam ja bi uzeo 4850 za 125e i za 25e otiso kod priajteljice noci pa da se malo banjamo cirkus vodimo.... :: esese :: druze ubijas sa nvidiom.....poz :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.