Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ode cooler
STRANA 1 OD 1
taukani Ode cooler 26.03.2009. 14:58 T16395

status: user
broj poruka: 120

Pozdrav svima
ako moze neko da mi pomogne,vec sam pisao da me cooler na grafickoj zeza i predlozili su mi da ga malo ocistim i podmazem medjutim nista ne pomaze.Kad mu malo pomognem on radi medjutim sam nece da li neko zna kako da resim problem da li postoji mogucnost da kupim novi ili sta vec. graficka je asus 8600gt TOP
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx Re: Ode cooler 26.03.2009. 15:26 #105328

broj poruka: 2931
kupi nov

::
:: Pozdrav svim
:: ako moze neko da mi pomogne,vec sam pisao da me cooler na grafickoj zeza i predlozili su mi da ga malo ocistim i podmazem medjutim nista ne pomaze.Kad mu malo pomognem on radi medjutim sam nece da li neko zna kako da resim problem da li postoji mogucnost da kupim novi ili sta vec. graficka je asus 8600gt TO
:: Hval
skar cooler master viva.... 26.03.2009. 17:29 #105362

broj poruka: 3992
oko 1600din pasive a mozes da namontiras i ventilator...svi ga hvale na sva usta

rad je od coveka napravio majmuna

tortojed Re: cooler master viva.... 28.03.2009. 01:41 #105623

broj poruka: 10999

:: oko 1600din pasive a mozes da namontiras i ventilator...svi ga hvale na sva ust
:: rad je od coveka napravio majmuna
Pogodak! Ako nisi overklokovao, radice posao i bez ventilatora.
gile23 ... 28.03.2009. 09:47 #105640

broj poruka: 9121
Moj drug je imao 8600GT Silent temp je bio u idle oko 90 stepeni, ubacio kuler oko 1500 din. temp u idle 42 stepena, a u full load-u 50 stepeni.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs