Pozdrav svima ako moze neko da mi pomogne,vec sam pisao da me cooler na grafickoj zeza i predlozili su mi da ga malo ocistim i podmazem medjutim nista ne pomaze.Kad mu malo pomognem on radi medjutim sam nece da li neko zna kako da resim problem da li postoji mogucnost da kupim novi ili sta vec. graficka je asus 8600gt TOP Hvala
kupi nov ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: :: Pozdrav svim :: ako moze neko da mi pomogne,vec sam pisao da me cooler na grafickoj zeza i predlozili su mi da ga malo ocistim i podmazem medjutim nista ne pomaze.Kad mu malo pomognem on radi medjutim sam nece da li neko zna kako da resim problem da li postoji mogucnost da kupim novi ili sta vec. graficka je asus 8600gt TO :: Hval ::
:: oko 1600din pasive a mozes da namontiras i ventilator...svi ga hvale na sva ust :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: Pogodak! Ako nisi overklokovao, radice posao i bez ventilatora.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.