Imam problem sa ove dve igrice na ASUS 3850. Na World of Warcraft se desava da igrica zapuca i prijavi error a na Warcraft se desava da poneki put kao nije instaliran directX 8.1 pa mora restart. Graficka se ne pregrejava temperature se krecu od 35-55 max. Komp je lsedeci AMD 3800X2 , Gigbayte 550, 2x1gb rama, 320 HDD. Sto se tice ispravnsoti ostalih komponenti sve su ok jer sam graficku stavljao u druge kompove i isto se desava. Probasm sam sve moguce drajvere od 8.6 do 9.3 pa cak i modifikovane. Ako neko zna kako problem da resim bio bi stavrano zahavalan.
Jel se ovo samo kod mene desava da koju god komponentu uzmem a na njoj pise ASUS nece da radi normalno pa da ga j....?
world of warcraft prastara,pa mozda u odnosu na one koje su izasle ove nedelje ,pa to je najigranija igrica na svetu,(novi drajveri i grafe je odbacuju)!???A kako kod drugo evo 6 meseci lepo radi na 4850,ANdrejnp probaj da reinstaliras igru tako sam ja resio problem sa warcraftom 3
@andrejnp:neznam dal ima krek za tu igricu,nisam je odavno igrao ali meni se isto desavalo sa red alertom 3,isto mi zakuca i pojavi se error.Samo sto se kod mene restartovao komp i u plavom se pojavi error.Problem sam resio instaliranjem peca!Probaj sa drugim krekom ako uopste postoji za ove dve igre.
:: world of warcraft prastara,pa mozda u odnosu na one koje su izasle ove nedelje ,pa to je najigranija igrica na svetu,(novi drajveri i grafe je odbacuju)!???A kako kod drugo evo 6 meseci lepo radi na 4850,ANdrejnp probaj da reinstaliras igru tako sam ja resio problem sa warcraftom :: :: ::
To je racunar u igraonici!!!! Znaci veze nema sa patchom i crackom!! Igrice su original obe i desava se samo na ATI 3850 u igraonici imam i 4850 i 8800GTS sve radi savrseno bez ikakvih problema samo na ovaj grafickoj se to desava pa rekoh da nije neko imao slican problem!!!
U svakom slucjau hvala!! Ako neko zna kako da resim problem bio bi mu vema zahvalan!
Ja znam da eseses ne kenja sigurno a jedini ti si ovde koji se*es,zar ti nemas vec 6 meseci ZOTAC 8600 i onaj raspali dual core D805 koji vec skoro mesec dana pokusavas da uvalis na berzi???? otkud ti odjednom 4850???? Ali ajde da kazes da je imas 10-20dana ali 6 meseci stvarno????
pa verovatno je grafička malo falična...WoW bi trebao da ima Direct3D i OpenGL mod...probaj i jedan i drugi pa ako problem i dalje nastavi da se pojavljuje, ne možeš joj ništa osim da je reklamiraš ako imaš garanciju...
LUpas a neznas sto kazu ljudi,ispade apsolutno tacno,nego nisam znao da ne znas ni da citas,u odgovoru sam napisao-A kako kod druga evo 6 meseci lepo radi na 4850,druga!
Obrati paynju sta si napisao kod DRUGA ILI KOD DRUGO???????!!!!!!!!!!!!
BIOSTAR THE WAY OF LIFE
GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!!
:: world of warcraft prastara,pa mozda u odnosu na one koje su izasle ove nedelje ,pa to je najigranija igrica na svetu,(novi drajveri i grafe je odbacuju)!???A kako kod drugo evo 6 meseci lepo radi na 4850,ANdrejnp probaj da reinstaliras igru tako sam ja resio problem sa warcraftom :: :: ::
Re: World of Warcraft , Warcraft problem sa ASUS 3850
25.03.2009. 13:58
status: user broj poruka: 9121
8.1 DirectX izasla je 10-ka odavno, vidi update directX-a ako ti je XP sini 9.0c, a ako je Vista vidi najnoviju verziju 10-ke, imas na microsoft sajtu.
Pozdrav!
:: :: Imam problem sa ove dve igrice na ASUS 3850. Na World of Warcraft se desava da igrica zapuca i prijavi error a na Warcraft se desava da poneki put kao nije instaliran directX 8.1 pa mora restart. Graficka se ne pregrejava temperature se krecu od 35-55 max. Komp je lsedeci AMD 3800X2 , Gigbayte 550, 2x1gb rama, 320 HDD. Sto se tice ispravnsoti ostalih komponenti sve su ok jer sam graficku stavljao u druge kompove i isto se desava. Probasm sam sve moguce drajvere od 8.6 do 9.3 pa cak i modifikovane :: Ako neko zna kako problem da resim bio bi stavrano zahavalan :: :: Jel se ovo samo kod mene desava da koju god komponentu uzmem a na njoj pise ASUS nece da radi normalno pa da ga j.... ::
WOTLK mi radi ok na Radeon HD3850, ali moja je Sapphire... _________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.