Da li neko moze da mi preporuci Koju grafičku da kupim(mislim na AGP) a da se najbolje uklapa u moju konfiguraciju.P4 preskot 3Ghz. 1GB DDR400, Ploča P4P800-x.Spreman sam da je platim do 50 evra.Trenutno imam Ati 9550.
Pogledaj na Limundo (aukcija), mislim da sam video tu 1650Pro za 35e i to nije bilo ponuda. Imash i 7300GT AGP oko 30e. Za koliko bi prodao tu 9550 i koja je tacna oznaka?
Poshto imam slichnu konfiguraciju (Barton 2800+, i t d) i sam sam bio u slichnoj dilemi pre izvesnog vremena. Pitajuci ljude na forumu i poredeci razne rezultate testova do kojih sam tada doshao, zakljuchio sam da je maximum 7600GT. Gotovo nishta jache od te grafike necesh moci da iskoristish zato shto ti usko grlo postaje procesor. Poenta priche je da konfiguracija bude uskladjena t.j. da sve karike budu podjednake snage. Ne vredi ti jedna jaka komponenta ako su ostale slabije... Uostalom jache graficke u AGP varijanti su znatno skuplje, pa dolazi u pitanje isplativost celog projekta. Svakako je ovo best buy. Pozzz
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.