Imtel, vredi pogledati. Dakle nije reklama, dečko je konkretno pitao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Gde vredi pogledati odnosno gde ima najviše izloženih monitora a da su priključeni na računar pri čemu se neposredno može videti šta koji brend nudi ::
Ima prodavnica Neptun, u Jurija Gagarina, narandžasto-siva zgrada, dijagonalno od T.C. `Piramida`, preko puta onih taksista i nekih cvećara i čuda... mislim da ne možeš da promašiš šarenu zgradu baš tako lako, a pogotovo među jednolično obojenim blokovima... uvek ima oko 30-40 monitora koji rade, bar je bilo dok sam poslednjih 5 puta išao, pre oko 3-4 meseca.
Mislim da i u Gigatronu, u Cara Nikolaja, bivša 14. decembra, puštaju da uključiš i zagledaš monitore, kao i u radnji 200 metara iznad, Big Apple.
jbt ja u toj prodavnici nisam bio ni jednom mislim na tu u 14. decembra, a svaki dan bar jednom prolazim tuda trolom ili bike-om, jer zivim u vojislava ilica moram ih posetiti ovih dana, taman jedan ortak treba da uzme mb, cpu i ram inace ovaj post nema veze s vezom jbg
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.