ATI Radeon HD3870 ili 4830, cena je tu negde, trenutno imam 3650 koja je `bulja` a voleo bih da cujem vase misljenje u vezi ove dve i sta dobijam u odnosu njih i dve dve karte?
hvala na pitanju, dobro je ali zato cekam drugu plocu, ova je odsvirala svoje :(((, u toku igre je jednostavno prestala da daje znake zivota, iz prva sam pomislio da je cpu vrisnuo, proverio njega i sve ostalo i na kraju se ispostavilo da je mb odsirala svoje....... a imala je takav potencijal :((((
:: hvala na pitanju, dobro je ali zato cekam drugu plocu, ova je odsvirala svoje :(((, u toku igre je jednostavno prestala da daje znake zivota, iz prva sam pomislio da je cpu vrisnuo, proverio njega i sve ostalo i na kraju se ispostavilo da je mb odsirala svoje....... a imala je takav potencijal :((( ::
odneo sam komp na reklamaciju i napravi se lud, ocistio sam cmos da se ne vidi sta sam prckao po biosu, ne znam sta je na ploci crklo, ne vidi se nista niti se osetio miris paljevine, valjda ce mi dati istu, predpostavljam (naravno da bih rado doplatio za 790 cipset (kazu da je mnogo bolji za oc)ali to cu predloziti kad me budu pozvali da preuzmem komp :) )
Poshtovanje gosn Maksimilijane, poshtovanje. Ne secam se nika choveka koji te je savetovao oko overklokovanja, ali ipak se ogradio i rekao ti da bi mogao da spalish plochu. Mislish li da joj je OC doshao glave? Samo ti pali, pa ako ti vrate istu da treci put ponude da doplatish za neku bolju.
`Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: odneo sam komp na reklamaciju i napravi se lud, ocistio sam cmos da se ne vidi sta sam prckao po biosu, ne znam sta je na ploci crklo, ne vidi se nista niti se osetio miris paljevine, valjda ce mi dati istu, predpostavljam (naravno da bih rado doplatio za 790 cipset (kazu da je mnogo bolji za oc)ali to cu predloziti kad me budu pozvali da preuzmem komp :) )
gde los bas je extra karta,ali vec pomalo zastarela,mada dovoljno jaka..
rad je od coveka napravio majmuna
:: ali kao što reče Baks, 4830 je bez razmišljanja bolja, a uz to i novija karta. Tako, da tu baš i nema neke dileme :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
evo, javlja se krivac. RIP biostar ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: Poshtovanje gosn Maksimilijane, poshtovanje. :: Ne secam se nika choveka koji te je savetovao oko overklokovanja, ali ipak se ogradio i rekao ti da bi mogao da spalish plochu. Mislish li da joj je OC doshao glave :: Samo ti pali, pa ako ti vrate istu da treci put ponude da doplatish za neku bolju :: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju` :: :: :: odneo sam komp na reklamaciju i napravi se lud, ocistio sam cmos da se ne vidi sta sam prckao po biosu, ne znam sta je na ploci crklo, ne vidi se nista niti se osetio miris paljevine, valjda ce mi dati istu, predpostavljam (naravno da bih rado doplatio za 790 cipset (kazu da je mnogo bolji za oc)ali to cu predloziti kad me budu pozvali da preuzmem komp :) )
Zar nisi pomislio da i prodavac koji treba da ti reklamira plocu ne prelistava malo ovaj forum ???
:: odneo sam komp na reklamaciju i napravi se lud, ocistio sam cmos da se ne vidi sta sam prckao po biosu, ne znam sta je na ploci crklo, ne vidi se nista niti se osetio miris paljevine, valjda ce mi dati istu, predpostavljam (naravno da bih rado doplatio za 790 cipset (kazu da je mnogo bolji za oc)ali to cu predloziti kad me budu pozvali da preuzmem komp :) )
Posle teme djodjoa o overkloku i ja pokusham da kloknem malo vishe moj proc. Radio je overklokovan 3 dana i danas kad sam pokushaoi da upalim komp izbaci mi poruku da su zbog problema sa overklokom podeshavanja BIOSa stavljena na default. Mogao sam i ja slichno proci.
:: evo, javlja se krivac. RIP biosta
:: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju` :: ::
prpa, a? opusteno, to sto ti se desilo je automatsko vracanje na default vrednosti koje imaju noviji biosi (da bi se izbeglo clear cmos pomocu dzampera na ploci). to nikako ne znaci da si mogao da ostetis neku komponentu, nego da si blizu maximuma cpu/memorije/chipa itd, ili da treba da dizes napone (na svoju odgovornost). ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: Posle teme djodjoa o overkloku i ja pokusham da kloknem malo vishe moj proc. Radio je overklokovan 3 dana i danas kad sam pokushaoi da upalim komp izbaci mi poruku da su zbog problema sa overklokom podeshavanja BIOSa stavljena na default. Mogao sam i ja slichno proci :: :: :: :: evo, javlja se krivac. RIP biosta :: :: :: :: `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.