Nego, što GX2 ? Nije o njemu reč koliko vidim. Congrats na 1K. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: At the same tim :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: :: :: 4870 je brža kartica. 9800GTX se jedva bori sa 4850 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
@xeqtr Taj ko te slagao da je ATI nepouzdan, veze sa životom nema, ili je imao neki maler pa sada ide redom i seje budalaštine. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ma congrats tebi brate na 586 :: i na 5865, kad odgovoris na ov :: mogao si doktorsku tezu da napise :: cc :: :: :: uls :: ::
sa tim štosovima o nepouzdanosti AMD-a i ATi-ja, koji su `možda` važili pre 8-9-10 i više godina. Oni koji to još uvek tvrde ili mrze gore navedene firme, ili nemaju blage veze sa životom i kompjuterima. Možda su Intel i nVidija u nekim stvarima bolji, ali niko ne bi trebalo da tvrdi da su AMD i ATi nepouzdani.
losa karta, ali ipak je 4870 dosta bolja pogotovo za vise rezolucije. 9800GTX+ je kao 4850 u igrama, dok je u sintetici (3DMark) kao 4870 otprilike, ali je opet 4870 dere u igrama sa osetnom razlikom. A i sada joj je pala cena vidim Lithium OC House 16650 din, ako je to istina to je ekstra kupovina...
znaci ipak su joj spustili cenu...uuu majku im lopovsku
rad je od coveka napravio majmuna
:: losa karta, ali ipak je 4870 dosta bolja pogotovo za vise rezolucije :: 9800GTX+ je kao 4850 u igrama, dok je u sintetici (3DMark) kao 4870 otprilike, ali je opet 4870 dere u igrama sa osetnom razlikom. A i sada joj je pala cena vidim Lithium OC House :: 16650 din, ako je to istina to je ekstra kupovina.. :: :: ::
Pa ne mozesh ti da uporedjujes Ati 4870 i GeForce 9800GTX. Ova 9800GTX je za oko 4000-5000din jeftinija. Taj radeon je u rangu sa GeForce GTX260 koji je u nekim testovima bolji a u nekim slabiji.
...taj sp216 model je napravljen posle 4870, i to sa ociglednim razlogom, da njihova kartica u istom rangu sa ATI-jem ipak bude jaca! Ali ovde nije u pitanju cip ili memorija nakarici, tj model, nego za koliko para mozes koliko svirati?!? Mislim da ATI svira neprikosnoveno duze a i bolje...
Ja sam imao samo nVidia kartice, ali posle uporedjivanja perfomansi i cene, AMD je daleko bolji, ...a uz to, jos kad ukolpis komplet platformu AMD-a, Spider ili jos bolje ovaj novi Dragon...
Pozz...
:: 4870 ne moze ni da prismrdi GTX 260 sp216 u igricama ::
:: :: Danke :: :: @xeqt :: Taj ko te slagao da je ATI nepouzdan, veze sa životom nema, ili je imao neki maler pa sada ide redom i seje budalaštine :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: ma congrats tebi brate na 586 :: :: i na 5865, kad odgovoris na ov :: :: mogao si doktorsku tezu da napise :: :: cc :: :: :: :: :: :: uls :: :: :: ::
svaka cast onom ko je rekao da je 9800GTX u rangu sa 4870... :)
21.03.2009. 12:01
status: user broj poruka: 1509
Sto se tice sintetickih testova, vise uopste ne gledam 3DMark06 nego samo Vantage, mnogo realnije pokazuje jacinu GPU-ova...
E sad, 9800GTX je slabija od 4850, a ona je tu negdje sa 9800GTX+ dok je moja Gainward GS jaca i od plusa mislim... (Performance 8583) E sad vec 4870 je visa serija grafickih kartica koje nemaju sta da traze sa ovim iz nizih serija... Ona je tu negdje sa GTX260, negdje jaca negdje slabija a 216SP je tuce sto jest jest...
Ali zato pogledajte cijene malo (najjeftiniji modeli) ...
Re: svaka cast onom ko je rekao da je 9800GTX u rangu sa 4870... :)
21.03.2009. 12:15
status: user broj poruka: 3992
tacno tako....
rad je od coveka napravio majmuna
:: Sto se tice sintetickih testova, vise uopste ne gledam 3DMark06 nego samo Vantage, mnogo realnije pokazuje jacinu GPU-ova.. :: :: E sad, 9800GTX je slabija od 4850, a ona je tu negdje sa 9800GTX+ dok je moja Gainward GS jaca i od plusa mislim... (Performance 8583 :: E sad vec 4870 je visa serija grafickih kartica koje nemaju sta da traze sa ovim iz nizih serija.. :: Ona je tu negdje sa GTX260, negdje jaca negdje slabija a 216SP je tuce sto jest jest.. :: :: Ali zato pogledajte cijene malo (najjeftiniji modeli) .. :: :: 4870 Sapphire 16.650di :: MSI 260GTX 18.950di :: GAINWARD GTX260 216SP 20.643di :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.