znaci ova dva dana kad komp nedadoh prvom prolazniku na ulici da me resi bede... instaliram t34 vs tiger,fps jedva nesto iznad 15...juce total war ma jedva 20fps da izvlaci sve stuca,skrbuce... sokocalo je sledece.. saffire 4850 512mb ddr3 amd x2 5000+ na 2.9ghz 3gb rama biostar ta790gx.. mislim nemogu da verujem,da nemoze bolje..igre se isto ponasaju i na ultra i na medium/low setovanjima...
Dragot ne kenjaj,bez uvrede.. eseses nije do drajvera,izgleda da je do monitora i dalje mi fleshuje s`vremena na vreme.. neznam da li da nosim monitor u garanciji je...il mozda da cepim nov win pa da vidim
:: Dragot ne kenjaj,bez uvrede. :: eseses nije do drajvera,izgleda da je do monitora i dalje mi fleshuje s`vremena na vreme. :: neznam da li da nosim monitor u garanciji je...il mozda da cepim nov win pa da vidi :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: nVidija je nVidija!! :: :: :: :: :: ::
:: nosi u servis,pa nek se oni drndaju :: :: :: :: Dragot ne kenjaj,bez uvrede. :: :: eseses nije do drajvera,izgleda da je do monitora i dalje mi fleshuje s`vremena na vreme. :: :: neznam da li da nosim monitor u garanciji je...il mozda da cepim nov win pa da vidi :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: nVidija je nVidija!! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Necrovision(primer)-ma kolko da ti je jaka konfa ima da ti tamo kad se pojavi dim i otrovi da fps padne na jednocifrenu cifru-BAG JEdino kod mog druga ide oko 17-20 fps tu u tom dimu,al on ima 6gb ram,gtx 295,core i7 920(valjda se tako zove)al taj komp je kostao oko 2000 evrica
cist primer kakva nam govna serviraju....tu na netu gledam svakojake fps a u praksi cvrc,bagovano neoptimizavano...bre covek koji ima highend konfu igra sa 20fps nemogu da verujem
rad je od coveka napravio majmuna
:: Necrovision(primer)-ma kolko da ti je jaka konfa ima da ti tamo kad se pojavi dim i otrovi da fps padne na jednocifrenu cifru-BA :: JEdino kod mog druga ide oko 17-20 fps tu u tom dimu,al on ima 6gb ram,gtx 295,core i7 920(valjda se tako zove)al taj komp je kostao oko 2000 evric :: :: ::
kako nizak FPS moze da bude do monitora...ajde razmisli malo...
Overclocking is the way of life!!!
:: Dragot ne kenjaj,bez uvrede. :: eseses nije do drajvera,izgleda da je do monitora i dalje mi fleshuje s`vremena na vreme. :: neznam da li da nosim monitor u garanciji je...il mozda da cepim nov win pa da vidi :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: nVidija je nVidija!! :: :: :: :: :: ::
Los ti je taj procesor, a sto se tice tog fps-a u Empire Total War-u, u kampanji kada cekas da ostale nacije odigraju potez to je sasvim normalno da kuje, a sto se tice fight-a jedna vojska protiv druge vojske kuje na low settovanjima, mozda je nesto do drivera ili neke totalno druge stvari. Meni u fight-u jedna vojska protiv druge vojske na 4850 512MB DDR3, E8400, 2GB Kingston HyperX 1150MHZ fps oko 30 na ultra setovanjima i 1280X1024, a ATI ima sasvim solidne drivere.
nene..pogresno si skontao.. mislo sam da je flesovanje slike do monitora...a nizak fps je nejverovatnije zbog neoptimizovane igre
:: kako nizak FPS moze da bude do monitora...ajde razmisli malo.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: :: :: Dragot ne kenjaj,bez uvrede. :: :: eseses nije do drajvera,izgleda da je do monitora i dalje mi fleshuje s`vremena na vreme. :: :: neznam da li da nosim monitor u garanciji je...il mozda da cepim nov win pa da vidi :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: nVidija je nVidija!! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
То што ти framerate не зависи од тога на шта си поставио графичке опције мирише на лимитацију брзином процесора, мада би за те две игре требало да си више него ок (ниједна не захтева двојезгарни процесор). Како се понашају игре које си раније играо? Имаш ли најновије драјвере, могао би да буде и баг. У сваком случају, Т34 би требало да лети, он чак има прилично бедну препоручену конфигурацију (3GHz, GF6600 или Radeon 9600, wtf?!).
П.С. Ако случајно решиш да поклониш комп првом пролазнику, реци ми кад и где треба да прођем. .-)
ha, dobra ti je ta.... gile msjku mu pa za igre je najvaznija graficka a ne cpu... a to sto imas,i imamo nizak fps je zato sto je neoptimizovana i puna bagova... za t34 citao sam da ljudi sa intel Q i 4870x2 nemogu da je lepo guraju,sto je sledeci zakljucak...GOVNO
:: То што ти framerate не зависи од тога на шта си поставио графичке опције мирише на лимитацију брзином процесора, мада би за те две игре требало да си више него ок (ниједна не захтева двојезгарни процесор). Како се понашају игре које си раније играо? Имаш ли најновије драјвере, могао би да буде и баг. У сваком случају, Т34 би требало да лети, он чак има прилично бедну препоручену конфигурацију (3GHz, GF6600 или Radeon 9600, wtf?!) :: :: П.С. Ако случајно решиш да поклониш комп првом пролазнику, реци ми кад и где треба да прођем. .-)
Процесор итекако може да утиче на перформансе у играма. Погледај само на шта личе ови графици, све са истом графичком, и обрати пажњу на колико се у неким играма спушта framerate (а и даље се ради о двојезгарним процесорима): http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/dualcore-shootout_4.html#sect0
Ал` ако се свима вуче без обзира на конфигурацију, онда игра јесте го*но, барем са техничке стране.
:: ha, dobra ti je ta... :: gile msjku mu pa za igre je najvaznija graficka a ne cpu.. :: a to sto imas,i imamo nizak fps je zato sto je neoptimizovana i puna bagova.. :: za t34 citao sam da ljudi sa intel Q i 4870x2 nemogu da je lepo guraju,sto je sledeci zakljucak...GOVN
dobro upravu si...ali 5000+ nije tako jadan cpu...nije to 3000+ pa da kazemo zbog cpu... ovaj moj klokovan je ekvivalent 5600+ koji se lepo pokazao na tim graficima
:: Процесор итекако може да утиче на перформансе у играма. Погледај само на шта личе ови графици, све са истом графичком, и обрати пажњу на колико се у неким играма спушта framerate (а и даље се ради о двојезгарним процесорима): http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/dualcore-shootout_4.html#sect :: :: Ал` ако се свима вуче без обзира на конфигурацију, онда игра јесте го*но, барем са техничке стране :: :: :: :: ha, dobra ti je ta... :: :: gile msjku mu pa za igre je najvaznija graficka a ne cpu.. :: :: a to sto imas,i imamo nizak fps je zato sto je neoptimizovana i puna bagova.. :: :: za t34 citao sam da ljudi sa intel Q i 4870x2 nemogu da je lepo guraju,sto je sledeci zakljucak...GOVN ::
Kod tebe je sve u redu nego izgleda igrica nesto baguje
20.03.2009. 14:57
status: user broj poruka: 7723
Hardverski minimum za igricu -2.4 Ghz processor (single core) -256 MB video card -1 GB RAM XP / 2 GB Vista -15 GB hard disk space
a zale se ljudi recimo i sa Q6600 i 8800 gts 512 da imaju fps problem
This game promises to tax computers more than Crysis,` I very much doubt that... and to max it at that you would need like Dual core 2.6Ghz 512Mb vidcard most likely a 8800 or 4850 or higher and maybe 2-4GB of Ram..Actually then again maybe
Kod tebe je sve u redu nego izgleda igrica nesto baguje
20.03.2009. 15:00
status: user broj poruka: 7723
Hardverski minimum za igricu -2.4 Ghz processor (single core) -256 MB video card -1 GB RAM XP / 2 GB Vista -15 GB hard disk space
a zale se ljudi recimo i sa Q6600 i 8800 gts 512 da imaju fps problem
This game promises to tax computers more than Crysis,` I very much doubt that... and to max it at that you would need like Dual core 2.6Ghz 512Mb vidcard most likely a 8800 or 4850 or higher and maybe 2-4GB of Ram..Actually then again maybe
CPU za igre je bitan koliko i graficka, ti sad uzmi da igras COD5 sa X2 5000+ na def.-u i 4850 dobices manji fps u odnosu na 7750 Kuma na def.-u i 4850.
Ja garantujem da u ostalim igricama nema taj problem ,problem je u igrici koja je napravljena tako da navlaci ljude da kupuju nov hardver .Ako si citao ovaj americki sajt zale se ljudi i sa Nvidia i sa Intel quad cpu da imaju fps problem ..............
ako igras u visokim rezolucijama i detaljima, iz gomile testova i iz nekog mog iskustva procesor jako malu ulogu igra, ti slobodno gledaj testove u kojima testiraju na low detaljima u najnizoj rezoluciji pa kao ispade ima 30FPS vise zbog procesora. To nema veze sa realnoscu, najbitnija je grafika i procesor da moze da je lepo isprati a 5600+ je za 4850 sasvim dovoljan. Daleko od toga da je CPU bitan kao graficka.
Igra je odlicna, sad cu da postavim neki screen. Dobro hajde nije bas toliko bitan procesor ali je bitan, naravno da ce se dobiti veci fps uz jaci procesor, ali po mom misljenju 4850 moze da dobro isprati tek neki 6400+ ili 7750 kuma.
Pozdrav!
:: ako igras u visokim rezolucijama i detaljima, iz gomile testova i iz nekog mog iskustva procesor jako malu ulogu igra, ti slobodno gledaj testove u kojima testiraju na low detaljima u najnizoj rezoluciji pa kao ispade ima 30FPS vise zbog procesora. To nema veze sa realnoscu, najbitnija je grafika i procesor da moze da je lepo isprati a 5600+ je za 4850 sasvim dovoljan. Daleko od toga da je CPU bitan kao graficka :: :: ::
ako si igrao predjasnji total war medieval II,pa rome total war...svatices koliko fali ovom novom...pre svega manje je igriva pa bar za 50% od medievala II... a jos plus su je obogaljili za tim bagovima... tako da ce biti momentalni remove.. igram na rezoluciji 1680x1050,i sve igre mi rade na high od 40-80+ fps..ali ova dva govneta nece preko 20..
:: Igra je odlicna, sad cu da postavim neki screen. Dobro hajde nije bas toliko bitan procesor ali je bitan, naravno da ce se dobiti veci fps uz jaci procesor, ali po mom misljenju 4850 moze da dobro isprati tek neki 6400+ ili 7750 kuma :: :: Pozdrav :: :: :: :: ako igras u visokim rezolucijama i detaljima, iz gomile testova i iz nekog mog iskustva procesor jako malu ulogu igra, ti slobodno gledaj testove u kojima testiraju na low detaljima u najnizoj rezoluciji pa kao ispade ima 30FPS vise zbog procesora. To nema veze sa realnoscu, najbitnija je grafika i procesor da moze da je lepo isprati a 5600+ je za 4850 sasvim dovoljan. Daleko od toga da je CPU bitan kao graficka :: :: :: :: :: ::
...obicno je kod mene konstantno seckanje u svim igrama znacilo nov sistem, jer kad nesto pukne pod Windozom, tu mu ni MS Ing ne moug pomoci! xD
Najverovatnije je problem u driverima, ubagovali se, jer kako on kaze, sve igre ga zezaju, ...tj barem ove sto je napomenuo!
Probaj reinstalacijom drivera, ja bih prvo komplet masinu ocistio od drivera, pa onda jovo nanovo instalirao, ako ne pomogne, uzmi 2h vremena pa sredi Winodzu!
:: ...obicno je kod mene konstantno seckanje u svim igrama znacilo nov sistem, jer kad nesto pukne pod Windozom, tu mu ni MS Ing ne moug pomoci! x :: :: Najverovatnije je problem u driverima, ubagovali se, jer kako on kaze, sve igre ga zezaju, ...tj barem ove sto je napomenuo :: :: Probaj reinstalacijom drivera, ja bih prvo komplet masinu ocistio od drivera, pa onda jovo nanovo instalirao, ako ne pomogne, uzmi 2h vremena pa sredi Winodzu :: :: Pozz...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.