Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI 9.3
STRANA 1 OD 1
gile23 ATI 9.3 19.03.2009. 14:36 T16264

status: user
broj poruka: 9121
Jel ovi driveri vrede da se instaliraju na neki drugi OS osim W7, tj. da li su samo prepakovani 9.2 driveri koji imaju support za W7?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Ovde sve lepo piše 19.03.2009. 14:41 #104054

broj poruka: 12057

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/Catalyst_93_release_notes.pdf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Ovde sve lepo piše 19.03.2009. 14:44 #104055

broj poruka: 9121
Hvala Bax, sad cu da ga instaliram.

Pozdrav!

::
:: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/Catalyst_93_release_notes.pd
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar re 20.03.2009. 08:19 #104201

broj poruka: 3992
nisu prepakovani,mnogo bolje rade u odnosu na 9.2...

rad je od coveka napravio majmuna

Slavuj ... 26.03.2009. 21:52 #105441

broj poruka: 2236
Evo ga !

Prvi BSOD,
piše dole ati3duag.dll na XP-u SP3.

Pročitao sam da piše za 9.3 kako su nešto ubrzali ``šaltanje`` prozora, ono na Alt+Tab, a pošto ja često ``šaltam``, evo već treći put u poslednjih sat vremena je iskočio isti BS sa 9.3.

Sa 9.2 ga nema, a treba oko 0.2s više da se igra spusti u taskbar. Već 9-i put pokušavam da ga izazovem, ali mi ne ide.

Kontrolni toranj
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Ma driveri su sve bolji i bolji :) 26.03.2009. 21:58 #105444

broj poruka: 18472
Kako to sad?Pa Obrad rece da su driver-i sve bolji i bolji a ja mu jos i `poverovao` Umesto da poboljsaju oni upropaste.Morace koliko vidim da unajme nekog programera iz nVidie da im resi probleme

I Want to believe - The truth is out there

obradmi Meni se nikad nije desio bsod 26.03.2009. 22:57 #105464

broj poruka: 7723
ni meni ni par ljudi sto znam .Ako hoces da mi verujes ,ako neces sta da radim .JA imam legalan XP sp3,ali stvarno retko koristim alt tab ,mislim da taj alt tab u toku igre nije preporucljiv.
Scyter Re: 26.03.2009. 22:59 #105465

broj poruka: 8138
Jos jedan razlog da necu uzeti ATI grafe

P.S.Sutra narucujem Palit GTX 260 SP 216 SONIC!

SkyFire Verujemo ne brini.. 26.03.2009. 23:01 #105466

broj poruka: 18472
Mora malo peckanja na vas racun jer ste u vecini
Isto tako nadam se da ce se ti driveri toliko poboljstai da ce doci na nivo kvaliteta driver za nVidia kartice pa nece biti vise problema ni sa ATI karticama a ni predrasudama oko toga.

I Want to believe - The truth is out there

obradmi Nasao mu Slavuj slabu tacku 26.03.2009. 23:08 #105470

Ja pretezno multimediju radim igrice slabije igram stvarno ,probao ono par igrica bas da ispitam drivere ,pokazalo se i tu ok ,evo bax ima Ati nisam video da se zalio isto.Moze da bude da se nesto gadja sa necim ko ce ga znati.

Equinoxe Re: Nasao mu Slavuj slabu tacku 26.03.2009. 23:30 #105477

broj poruka: 12057

Jedan jedini Ati2dvag.dll BSOD sam popio, al sam se zezao sa nekim matorim GPU Tweakerom...kao detecting graphic card....TRŠ -> BSOD.
Inače ni jedan problem sa CCC-om, drajverima, ušitavanjem textura, BSOD-ovima itd.

Moram reći da sam u Visti x64 SP1 sa 8800GTS karticom nvlddmkm.sys BSOD video...pa jedno desetak puta.

9.3 imam od kada su se pojavili i nemam problem. Kod Slavuja je verovatno kombinacija svega i svačega.

Dakle zapamtite šta ću sada da kažem: ako samo krene nešto i najsitnije da me zajebava sa ATI-jem, reći ću vam, nikakve veze nema što ga imam u kućištu (u stvari još uvek na stolu za sada). Ovde smo valja zbod toga, ako ne da sredimo nešto onda da bar upozorimo ili ukažemo na uzrok. Puca mi baš šta mi je u kućištu. Ako drajver ima problem, to je to. Za sada ih nemam.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Ja pretezno multimediju radim igrice slabije igram stvarno ,probao ono par igrica bas da ispitam drivere ,pokazalo se i tu ok ,evo bax ima Ati nisam video da se zalio isto.Moze da bude da se nesto gadja sa necim ko ce ga znati
obradmi Bax tako i ja rezonujem 26.03.2009. 23:35 #105480

Ali bilo bi dobro da i Sky nesto kaze ako ima neku primedbu na nvidia ,cisto ono da bi znali sta kupujemo.B.m.qu za marku nema potrebe da sakrivam ono sto je lose.Ae ono zaebavas se malo Ati ,Nvidia ,Intel ,AMD to je druga stvar.
Slavuj ... 27.03.2009. 00:02 #105483

broj poruka: 2236
Nikakve čudne teksture, nikakvi bagovi, tripovi, preterano zagrevanje, nikakve greške nisu iskakale, jednostavno, sve je funkcionisalo redovno.

Pošto sam uključio JDownloader, skidalo se nešto sa Rapidshare-a, pa onaj reconnect window iskoči posle završenog svakog fajla i obično minimizira svaku igru, pa sam prinuđen da pritisnem Alt+Tab ne bih li nastavio da igram, i, bukvalno 3 puta uzastopno se desio BSOD.

Obrisao 9.3, instalirao 9.2, naravno drajver+CCC, i kada bih opet pritisnuo alt+tab kad dođe trenutak, jednostavno bi se igra nastavila. U međuvremenu se skinulo još 7 fajlova, i još 7 puta sam uradio isto i nastavio da igram. Videću ako me još bude zajebavalo.

Inače, koliko se sećam, ni sa jednim drajverima od 8.10 ili 8.11 pa do sad nisam video BSOD, tako da uopšte nije isključena mogućnost da se neka gamad nakupila, uprkos Avast-u, Ad-Aware-u i Antimalware-u.

Videću uostalom tokom sledećih par dana, pa ću napisati ako išta čudno primetim.

Kontrolni toranj
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs