Izasli su novi drajveri za ATI kartice 9.3!!! Novi drajveri na Win 7 7057 x64 kod mene izuzetno dobro rade,sve naprosto leti,za ostale neznam.A da i ako sam dobro primetio kao da je zauzece memorija OS-a manja za nekih 3-5%,verovatno zbog podrske kartice i drajvera za Direct X 10.1. Naravno sve drajvere mozete skinuti sa AMD/ATI sajta!!! Za Win 7 korisnike,obavezna!!!(Barem po mom misljenju!!!) Poz!!!
Posle malo testiranja primetio sam da je OpenGL sekcija izuzetno poboljsan...koji lako mozete proveriti sa GPU Caps Viewera i sa OpenGL Extension Viewera!!!Bolje receno dosad na W7 nije funkcionisao(barem ne kako treba) Geometry Instancing i Shader Model,a sad rade dobro,a ni sa Direct X softverom dosad nisam primetio nikakvih problema...znaci ATI ipak napreduje,sto se i vidi,i stvarno na W7 x64 izuzetna,ja mislim da sad je NVidia u zaostatku,pogotovo sto jos nema DX 10.1 kartica koji moze da koristi sve pogodnosti koji nudi 7-ica...posle ovih nekoliko testova sam siguran da je ovaj drajver obavezan za sve korisnike ATI kartice koji su instalirali W7 ....
a sad ću da ih i instaliram, naravno za XP. Sedmicu ću da sečekam, kad bude finalizirana, pa da konačno pošaljem XP u zasluženu penziju. Od noviteta, pored novog Katalista, izašli su i:
Mozilla Thunderbird 2.0.0.21 i Orbit Downloader 2.8.7, bar od meni interesantnog softvera.
A, i ADSL se vratio u normalu danas oko 17 časova.
imam instaliranu sedmicu, ali graficku ATI EAH 3250, znaci nije HD, A na sajtu je izbor za HD Da li je to bitno... I da li da skinem samo drajver bez CCC-a ?
sve Atijeve graficke od serije 2000 pa na ovamo su HD i za sve njih skidas isti drajver...samo sto je asus izabrao da izbaci oznaku HD i uz sve njihove graficke stoji prefiks EAH (za atijeve modele)...e sad...sta ti je to 3250...da nisi omasio oznaku, posto ja prvi put cujem za to...
Ja mislim da je to integrusa,ne?....A isto tako mozes i za to da instaliras mada ja jos nisam cuo za 3250 seriju(za 3200 jeste)...u svakom slucaju vredi pokusati!Poz!!!
:: Ja mislim da je to integrusa,ne?....A isto tako mozes i za to da instaliras mada ja jos nisam cuo za 3250 seriju(za 3200 jeste)...u svakom slucaju vredi pokusati!Poz!! :: :: :: Hvala...nije integrusa,,,3200 je..
3200 je...omaska... a da skinem ceo sjut sa CCC ili samo drajver?
:: sve Atijeve graficke od serije 2000 pa na ovamo su HD i za sve njih skidas isti drajver...samo sto je asus izabrao da izbaci oznaku HD i uz sve njihove graficke stoji prefiks EAH (za atijeve modele)...e sad...sta ti je to 3250...da nisi omasio oznaku, posto ja prvi put cujem za to.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.