Ja sam par puta gledao u VP2650WM i ostavio mi je pozitivan utisak time što malo manje izbija oči drečavom belom bojom nego konkurencija. Ostalo je manje-više isto. Vidi samo kakav je odziv da se ne ispališ baš najgore, pošto nije više ni VS što je nekad bio.
I da, za one mrtve pixele se raspitaj u tri smene i traži vlasnikov telefon za svaki slučaj, pošto nije retkost da prodavci požele da te naprave budalom.
za ekran ... dobro ti kaze slavuj .. svi ti lcd ekrani su isti ... iste masine pravile .. po istoj tehnologiji ...sa istim kontrolerima ... izvedbama .... istim milisekundama... jedina razlika je pozadinsko osvetljenje ... jeftiniji tft ekrani vise svetla `izbija` na crnoj povrsini .. u mraku gledano ... skuplji (samsung) manje svetla probija ..ili ti ... crni su propisno ... podaci ti nista nece bitno reci ... dok nevidis sliku ... ako hoces da se igras 2ms ces da platis bez obzira na marku ... ako ides na 5ms ... sta god .. vise gledaj dizajn ...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.