Ljudi,zanima me vase misljenje o ovoj kartici.Verzija je ona sa Zalmanovim kulerom.Interesuje me da li se puno greje i kako stoji sa klokovanjem.Hvala.
imam tu karticu vec pola godine, ne greje se, temperature su normalne, ne prelazi 45 stepeni u normalnom radu, ne znam kako je prilikom igranja. nisam je nikad klokovao, jedini problem koji imam je sto sam pomocu riva tunera probao da smanjim broj obrtaja kulera koji se dobro cuje pri 100% obrtaja al nisam uspeo da ga smanjim, ne znam zasto nece da prihvati podesavanja. po kojoj si je ceni nasao ako si je skoro kupio?
Boli glava kartica, tera šta hoćeš, a ako imaš moćan ostatak mašine, pa i u 1920x1200 bez FSAA. Mnogo hladnija od G80 modela i brža. Nažalost zbog zilion modela koji su izašli posle nje, od nVidia-e i ATI-a, kod prodaje nećeš baš dobro proći. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja imam tu kartu vec godinu dana i super je sto kaze bax tera sve na high na 22` monitoru i ona je fabricki oc tako da nema razloga nista da cackas! Jedino ima manu sto ne moze da se smanji broj obrtaja vent. pa moras da kupis dodatni potenciometar, kao sto sam ja uradio, i sada je ne cujna!!! Inace karta je hladna kao spricer, 40c u idle i 55 u full posle 2,33 sata igranja!!!
Zaboravih da odgovorim Anonymousu,dobio sam je od prijatelja za 80 eura,stara cetiri meseca.Jel ne postoji neki program od gigabytea,za regulaciju broja obrtaja coolera?
Zaboravih da odgovorim Anonymousu,dobio sam je od prijatelja za 80 eura,stara cetiri meseca.Jel ne postoji neki program od gigabytea,za regulaciju broja obrtaja coolera?
Moj drug je ima duze vreme grafa je odlicna, ako ne radi u Riva Tuner-u regulacija to znaci da softverski ne mozes da mu regulises brzinu fan-a, moraces da kupis posebno neko cudo sto regulise broj obrtaja i da ugradis na grafu, izbunari po forumu imas u temama 4850 Zalmann i za njih treba to cudo, kosta oko 300 dinara.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.