Kakav je odnos ove dve graficke? Cene su slicne...koji je bolji izbor?
Ko od vas je imao problema sa LC-420H napajanjima i koliko ste ih ugradjivali, mislim najpre na to kada se uzima konfiguracija i neko LCpower kuciste...jeste li bili zadovoljni tom kombinacijom? Isto me zanima ko je od vas ugradjivao i koristio standardne Transcend DDR2-800 memorije na Asus plocama i kakvo je iskustvo, najpre gledano u poredjenju sa Apacer modulima?
Po celom netu se vuku iste priče: 3850 is faster w/o AA but 4670 is faster with. Nekome će još biti značajna informacija da je 4670 slabiji potrošač od 3850. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Moj je utisak kao da je napajnje od 300 w ,a ne vise,tako da sam vratio napajanje prodavcu ,i uzeo drugo ,ali ne LC power.Prvo sto se greje nenormalno ,a drugo resetovalo masinu uz cista mira.Ovo 4670 vs 3850 zavisi za sta ce covek da koristi ,ako je samo za multimediju ok je 4670 .
1.Kao sto je rekao bax2003, zavisi od toga za sta ti treba. 2. Nisam ni jedno, tako da ne mogu da kazem svoje misljenje. 3. Ako je za rad u office-u i samo za surfovanje onda Apacer, za grafiku bez OC transcend, ali JetRAM, sa OC Transcend `normalni`. Za igrice sa OC-om ipak Apacer.
To je moje iskustvo, ali ne sa plocama od cca.35-50 eura. Takve nisam koristio, pa bar godinu dana.
P.S Nisi javio sta je bilo na kraju sa 2216 i da li je ostalo isto stanje.
Pa boslao sam ti part.no. isto je...bice reklamiran, posto VS daje garanciju na to...provericu na jos jednom primerku da li se sito desava, ako da jbg. takva je serija...
A N G E L
:: 1.Kao sto je rekao bax2003, zavisi od toga za sta ti treba :: 2. Nisam ni jedno, tako da ne mogu da kazem svoje misljenje :: 3. Ako je za rad u office-u i samo za surfovanje onda Apacer, za grafiku bez OC transcend, ali JetRAM, sa OC Transcend `normalni`. Za igrice sa OC-om ipak Apacer :: :: To je moje iskustvo, ali ne sa plocama od cca.35-50 eura. Takve nisam koristio, pa bar godinu dana :: :: :: P.S Nisi javio sta je bilo na kraju sa 2216 i da li je ostalo isto stanje :: :: ::
Разликује се од теста до теста, али сам стекао утисак да је 3850 ипак генерално мало бржи. 4670 би требало да пролази боље са АА и AF јер сам чип брже ради са текстурама, али није ни то увек случај јер је тада оптерећенија и меморија, а 3850 има шири контролер.
Daleko da je 4670 samo za multimediju, zna itekako dobro da povuce, narocito sa ukljucenim AA i AF i na vecim rezolucijama. Greje se mizerno a imas je u GDDR3 i GDDR4 varijanti. Odlicna karta.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.