Odakle si skidao...Ja sam evo skinuo neku verziju koju kad prvi put otpakujes moras kasnije da dodajes one nastavke .r00 .r01...ali ne moze..probao sam i sa HJ Split-om ali ne moze...Na kraju sam poludio i izbrisao govno...Zato te i pitam odakle si skidao...
Meni HJ split slabo kad odradi posao..a ne daj Boze da jos nesto radi u pozadini....zato sve te 001 fajlove otvori sa 7-zip-om i extraktuj i nemas da brigas :)
Ajd uzdravlje
:: :: Odakle si skidao...Ja sam evo skinuo neku verziju koju kad prvi put otpakujes moras kasnije da dodajes one nastavke .r00 .r01...ali ne moze..probao sam i sa HJ Split-om ali ne moze...Na kraju sam poludio i izbrisao govno...Zato te i pitam odakle si skidao.. :: :: Independence is a state of mind :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.