Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Prokleti wide
STRANA 1 OD 1
dbqp Prokleti wide 05.03.2009. 22:37 T15943

status: user
broj poruka: 1368
Da li je moguce pronaci TFT monitor (posto CRTova vise nema) naravno jako pozeljno bi bilo da je nov a da je velicina ekrana veca ili jednaka 20` i da pritom nije prokleti wide?
Sta biste izdvojili kao dobar izbor?
Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 05.03.2009. 22:47 #100930

broj poruka: 12057

Koliko vidim, po cenovnivcima se još vuče Samsung 214T, 21` TFT 4:3, 1600x1200, samo košta taman toliko da možeš za te pare da uzmeš dve odlične wide 22-ke.

Možda iskopaš negde Samsung 971P, ali on je 19` PVA panel TFT, pa ni on nije jeftin.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Mixx eventualno neka19ica 05.03.2009. 22:49 #100932

broj poruka: 2931
ili samsung 214T i to teeeesko

Plamen re 05.03.2009. 23:06 #100937

broj poruka: 2836
Pokusaj da nadjes BENQ FP93G (4:3, 1280x1024, 6ms, VGA, DVI, 75Hz), veoma je dobar monitor,lepo izgleda, ima cak i DVI izlaz, slika je perfektna, prezadovoljan sam. Mislim da ti ne treba nista vise od 19`, veoma je tesko pratiti celu sliku. Ja sam ga platio pre 6mesec 13500din a sad je sigurno jeftiniji.
doncocos Re: Prokleti wide 05.03.2009. 23:07 #100939

broj poruka: 417
http://www.grappologroup.com/shop/?no_cache=1&id_att=MN0204A00000&artgrp=950701&id_konf=

Samsung 214T - 63,895.39 DIN
Anonymous kao sto kaze Plamen 05.03.2009. 23:39 #100944

broj poruka: 340
nadji BENQ FP93G, ja imam FP73G, 17 inca, odlicna slika, DVI prikljucak, bilo je skoro u metrou BENQ od 20 inca al nalogni ulaz, ne znam tacno koji je model. ja isto zelim veci monitor samo da nije wide, u istom smo problemu.
Bertoni philips 06.03.2009. 00:06 #100951

broj poruka: 80

Moje mishljenje ...a Bogami i iskustvo...PHILIPS!Posedujem model 190C formata 4:3 5ms i prezadovoljan sam njim!Svojevremeno,proshle godine sam ga uzeo u Piramidi,u Stedri!Probaj da nadjesh njihov fon , pa se raspitaj ima li ih josh?!(nije preskup)
tortojed pre 2-3 dana video sam 06.03.2009. 10:40 #100980

broj poruka: 10999

u Pakom-u nekoliko tft-ova u formatu 3:4 ali se ne secam da li su bili 19`` ili nesto veci. Cena im je bila 15-16000 rsd.
looftigooz ... 06.03.2009. 11:08 #100985

broj poruka: 111
ja vec 2g teram Asus 221U i PREzadovoljan sam jer je i tad bio jeftiniji od drugih a uglovi gledanja,isijavanje itd neuporedivo bolje od Zamzunga...a pre par dana sam sluchajno korisrio 24`Prestigio FullHDvi..bla..bla [zaboravih model] za nevidljivh200E..pa ti vidi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

casper prokleti wide 06.03.2009. 13:22 #101001

broj poruka: 235

Ako ti odgovaraju 19` modeli imas u Altijevim radnjama (Win Win shop) Samsungove koji
su oko 125 e i LG 1918S koji je oko 110 e. Oba su 5ms. LG-jeve modele koristim ja skoro 30 kom, neke i vise od godinu dana i nisam imao nikakvih problema sa njima.
Ognjeni Re: Prokleti wide 06.03.2009. 13:27 #101002

broj poruka: 4521
Mene zanima zasto prokleti wide ? u mom slucaju prokleti 4:3 i sve sto je jos vezano za njega . Zasto ti ne odgovara wide....svi filmovi , igre se prilagodjavaju tome...vecina programa se bolje i lakse koristi ( jer je vecina povrsina iskoriscena ) na wide monitorima.

Ajd uzdravlje

:: Da li je moguce pronaci TFT monitor (posto CRTova vise nema) naravno jako pozeljno bi bilo da je nov a da je velicina ekrana veca ili jednaka 20` i da pritom nije prokleti wide
:: Sta biste izdvojili kao dobar izbor
:: Unapred hval
::
TheGame Re: Re: Prokleti wide 06.03.2009. 13:29 #101004

broj poruka: 719
Svaka ti je na mestu...Samo me interesuje sto je proklet????Sve bolje izgleda na njemu filmovi,igre....pogotovo filmovi....

Independence is a state of mind

:: Mene zanima zasto prokleti wide ? u mom slucaju prokleti 4:3 i sve sto je jos vezano za njega . Zasto ti ne odgovara wide....svi filmovi , igre se prilagodjavaju tome...vecina programa se bolje i lakse koristi ( jer je vecina povrsina iskoriscena ) na wide monitorima
:: Ajd uzdravlje
:: :: Da li je moguce pronaci TFT monitor (posto CRTova vise nema) naravno jako pozeljno bi bilo da je nov a da je velicina ekrana veca ili jednaka 20` i da pritom nije prokleti wide
:: :: Sta biste izdvojili kao dobar izbor
:: :: Unapred hval
:: ::
Ognjeni Re: Re: Re: Prokleti wide 06.03.2009. 13:43 #101011

hehe game jel meni govoris ? mene si citirao al to isto sam ja rekao

p.s. rekoh prokleti 4:3 i signal sa tv-a koji je jos u 4:3 i sve ostalo u 4:3

Ajd uzdravlje

:: Svaka ti je na mestu...Samo me interesuje sto je proklet????Sve bolje izgleda na njemu filmovi,igre....pogotovo filmovi...
:: Independence is a state of mind
:: :: Mene zanima zasto prokleti wide ? u mom slucaju prokleti 4:3 i sve sto je jos vezano za njega . Zasto ti ne odgovara wide....svi filmovi , igre se prilagodjavaju tome...vecina programa se bolje i lakse koristi ( jer je vecina povrsina iskoriscena ) na wide monitorima
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Da li je moguce pronaci TFT monitor (posto CRTova vise nema) naravno jako pozeljno bi bilo da je nov a da je velicina ekrana veca ili jednaka 20` i da pritom nije prokleti wide
:: :: :: Sta biste izdvojili kao dobar izbor
:: :: :: Unapred hval
:: :: ::
TheGame Re: Re: Re: Re: Prokleti wide 06.03.2009. 14:16 #101012

broj poruka: 719

Ne Ognjeni ne govorim tebi...mislim ovo `Svaka ti je na mestu se odnosilo na tebe` a ovo ostalo se odnislo na dbpq-a....I ja govorim prokleti 4:3 Wide je zakon...Malo si me lose shvatio a i ja sam lose napisao...

Independence is a state of mind

:: hehe game jel meni govoris ? mene si citirao al to isto sam ja rekao
:: p.s. rekoh prokleti 4:3 i signal sa tv-a koji je jos u 4:3 i sve ostalo u 4:
:: Ajd uzdravlje
:: :: Svaka ti je na mestu...Samo me interesuje sto je proklet????Sve bolje izgleda na njemu filmovi,igre....pogotovo filmovi...
:: :: Independence is a state of mind
:: :: :: Mene zanima zasto prokleti wide ? u mom slucaju prokleti 4:3 i sve sto je jos vezano za njega . Zasto ti ne odgovara wide....svi filmovi , igre se prilagodjavaju tome...vecina programa se bolje i lakse koristi ( jer je vecina povrsina iskoriscena ) na wide monitorima
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Da li je moguce pronaci TFT monitor (posto CRTova vise nema) naravno jako pozeljno bi bilo da je nov a da je velicina ekrana veca ili jednaka 20` i da pritom nije prokleti wide
:: :: :: :: Sta biste izdvojili kao dobar izbor
:: :: :: :: Unapred hval
:: :: :: ::
Ognjeni Re: Re: Re: Re: Re: Prokleti wide 06.03.2009. 14:19 #101014

Pretpostavljao sam ... ki u Njegosa a ? `Fala kolega pcberzanac i ...

Ajd uzdravlje

:: Ne Ognjeni ne govorim tebi...mislim ovo `Svaka ti je na mestu se odnosilo na tebe` a ovo ostalo se odnislo na dbpq-a....I ja govorim prokleti 4:3 Wide je zakon...Malo si me lose shvatio a i ja sam lose napisao...
:: Independence is a state of mind
:: :: hehe game jel meni govoris ? mene si citirao al to isto sam ja rekao
:: :: p.s. rekoh prokleti 4:3 i signal sa tv-a koji je jos u 4:3 i sve ostalo u 4:
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Svaka ti je na mestu...Samo me interesuje sto je proklet????Sve bolje izgleda na njemu filmovi,igre....pogotovo filmovi...
:: :: :: Independence is a state of mind
:: :: :: :: Mene zanima zasto prokleti wide ? u mom slucaju prokleti 4:3 i sve sto je jos vezano za njega . Zasto ti ne odgovara wide....svi filmovi , igre se prilagodjavaju tome...vecina programa se bolje i lakse koristi ( jer je vecina povrsina iskoriscena ) na wide monitorima
:: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: Da li je moguce pronaci TFT monitor (posto CRTova vise nema) naravno jako pozeljno bi bilo da je nov a da je velicina ekrana veca ili jednaka 20` i da pritom nije prokleti wide
:: :: :: :: :: Sta biste izdvojili kao dobar izbor
:: :: :: :: :: Unapred hval
:: :: :: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs