To u dolarima je super, ali ovo je još uvek Srbija, pa taj pad cena ne mora da znači nikakva neposredna poboljšanja uslova kupovine širokoj masi sirotinje koja živi ovde i igraju joj se nove igrice.
moze im se :)) svaka pohvala za menadzment firme i politiku cena pozz! :: :: Ma šišti Paja AMD-u zbog GTS-a 250 :: Preskače im cirkular baš :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: zbog dolaska gts 250. :: :: jos da padne gtx 260 ispod 200jura i sve 5 :: :: :: ::
Lepo je to sve....kad bi bilo. Muka me hvata kad gledam strane cenovnike(raznih proizvoda)...I onda vidim ovde neki lik prodaje Golf II iz vremena Spectruma sa predjenih milion km za 5k evra...i nije jedini...A standard-nula. Ali bravo za A-A.
To je malo vise marketing nego stvarna potreba jer nije taj famozni GTS 250 nista bolji od 9800GTX+ (osim sto trosi manje struje nadam se)... Ne kazem da nisam ljubitelj ATI kartica, ali stvarno vise nije u redu da nVidia samo preimenuje svoje chip-ove, digne taktove i prodaje pod `NOVOM` grafickom... Trebali bi da razmisle o izbacivanju necega novog, neka 256bit-na kartica sa recimo 192, 216 ili 240 shader procesora a ne da ovaj G92 sa 128shader-a treci put izdaju samo pod novim imenom... Po meni jedina pozitivna stvar (a i to nisam siguran) je da sam cini mi se vidio da na GTS250 ne idu dva nego samo jedan 6-pinski konektor za napajanje karte...
Nova GTS 250 i dalje nije puno bolja od ATI HD 4850 clock-ovane na neke malo vise frekvencije... Vjerujem cak da ja kada svoju clock-ujem na recimo 720-730 (755MHz max) i memoriju na 1200 (1250MHz max) nece imati nista losiji rezultat nego ta GTS 250, sta vise, na max. mozda i bolji... (P8583 .D)
nagledao sam se testova,i koliko ja vidim 4850 nije nista losija od gtx+ u nekim je jaca gtx+ a u nekim 4850,tu ti jemrtva trka, ali u ceni dase primetiti inace nebih zalio za 4870 dati i 150e a ne budjavih dolara
rad je od coveka napravio majmuna
:: To je malo vise marketing nego stvarna potreba jer nije taj famozni GTS 250 nista bolji od 9800GTX+ (osim sto trosi manje struje nadam se).. :: Ne kazem da nisam ljubitelj ATI kartica, ali stvarno vise nije u redu da nVidia samo preimenuje svoje chip-ove, digne taktove i prodaje pod `NOVOM` grafickom.. :: Trebali bi da razmisle o izbacivanju necega novog, neka 256bit-na kartica sa recimo 192, 216 ili 240 shader procesora a ne da ovaj G92 sa 128shader-a treci put izdaju samo pod novim imenom.. :: Po meni jedina pozitivna stvar (a i to nisam siguran) je da sam cini mi se vidio da na GTS250 ne idu dva nego samo jedan 6-pinski konektor za napajanje karte.. :: :: Nova GTS 250 i dalje nije puno bolja od ATI HD 4850 clock-ovane na neke malo vise frekvencije.. :: Vjerujem cak da ja kada svoju clock-ujem na recimo 720-730 (755MHz max) i memoriju na 1200 (1250MHz max) nece imati nista losiji rezultat nego ta GTS 250, sta vise, na max. mozda i bolji... (P8583 .D :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Da, ali dok te cene stignu do nas i dok ne zažive, tvoja (i moja) 4850 će crći ( a ima 3 god garancije)
:: lepa vest za svakoga ko hoce da kupi grafiku.. :: ali meni se iskreno nesvidja jer ce pasti cena moje 4850.. :: al svakako `mortal` udarac konkurencij :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
Ati se uvek bolje pozicionira od Nvidia po pitanju cene
06.03.2009. 00:22
status: user broj poruka: 7723
Sada bi trebalo da i Nvidia spusti neke cene ...
Catalist 9.4 nece imati podrsku za starije graficke 9500, 9600, 9800, X800, X1800, X1900 i druge starije karte ,korisnici ce i dalje moci da skidaju sa sajta starije drivere.
Re: Ati se uvek bolje pozicionira od Nvidia po pitanju cene
06.03.2009. 08:49
status: user broj poruka: 3992
nek oni srede te drajvere pa da mi grafika nestuca na svaki noviji... i dan danas koristim 8.9 jer najbolje rade.. bre svaki put te ovo te ono,kad instaliras kveker,pad fps... nvidia izbaci drajver koji ubrzava grafiku a atijevi je guse
:: :: Ma šišti Paja AMD-u zbog GTS-a 250 :: Preskače im cirkular baš :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: Pa da znas da ima da im zasisti, zanjisti i zavapi (ako ne Paja, onda Pata). Dvestopedesetica sa 512MB, 1GB i 2GB memorije a u rangu 120-150 Euridika. A svaka brza koliko i ATi-jevi pandani. Pa physics, pa Cuda... Odlicni drajveri. Lako flesovanje biosa. Ljubavna veza sa Riva tjunerom. A ko hoce zaista da uziva u igranju, zna se: taj kupuje Intel+Nvidia.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.