Ovako -jedva sam cekao ovu igru sto zbog prethodnika sto zbog mogucnosti direktnih borbi na moru
Pitao bih one koji su igrali demo,ili su vec skinul sa pirate baya ful igru.kakva je zahtevnost?
Tamo pise single core procesor 2.6 ghz -to je u redu 1 gb ram-i to je u redu e sad tamo pise 256mb grafic card 8.0shader - tu u kombinaciju ulazi njih mnogom,to mi nije jasno
ne boj se cpu i ram prolaze, kao sto znas i sam, a i graficka jer podrzava directX 10, ili bar 9, to je sigurno, a i ima 256 MB rama, sto je u stvari mnogo manje vazno za graficku, mnogo je vaznije za koji directX ima hrdversku podrsku
ali kad se masa uskomesa bice sec,sec inace jedva sam docekao ttw i novi company of heroes sta da vam kazem bice ludo i krvavo posebno total war i pomorske bitke
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.