Koje radnje daju garanciju na 1 ili 2 mrtva pixela?
Pakom, Tehnomax i vecina daju garanciju na 3 grupisana. Gigatron na 3 grupisana ili 4 na celom ekranu. PC practic je do sada najbolji: 3 na celom ekranu.
:: :: Koje radnje daju garanciju na 1 ili 2 mrtva pixela :: :: Pakom, Tehnomax i vecina daju garanciju na 3 grupisana :: Gigatron na 3 grupisana ili 4 na celom ekranu :: PC practic je do sada najbolji: 3 na celom ekranu :: :: Hvala
Ne treba ti garancija na mrtve pixele ako mozes na licu mesta da isprobas tj. testiras monitor. Ja sam u gigatronu imao zadovoljstvo da pregledam monitor na licu mesta, ne znam da li jos uvek imaju tu politiku...
Ono sto pretpostavljam da mislis su zaglavljenji pixeli, jer samo oni mogu naknadno da se pojave, ali u 90% slucajeva mogu da se rese... __________________ Scourge of PCBerza
Kako se razlikuju mrtvi od zaglavljenih i kako potonji mogu da se rese?
:: Ne treba ti garancija na mrtve pixele ako mozes na licu mesta da isprobas tj. testiras monitor. Ja sam u gigatronu imao zadovoljstvo da pregledam monitor na licu mesta, ne znam da li jos uvek imaju tu politiku.. :: :: Ono sto pretpostavljam da mislis su zaglavljenji pixeli, jer samo oni mogu naknadno da se pojave, ali u 90% slucajeva mogu da se rese.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Mene je decko u imtelu pustio da testiram monitor u radnji, bio je cetvrtak i dao mi je usmenu garanciju do ponedeljka, da ako se pojavi mrtav piksel dodjem i zamenim monitor.
Generalno nikad ne bih kupio monitor a da ga ne isprobam, pa kad kupujes majcu od 20eur ti je probas, a kamoli monitor za 200+eur Devize devize bonda elema
Batali price i trazi u radnji da probas. Sansa da ti se kasnije pojavi mrtvak je mala, ali onda si stvarno baksuz. U Pakomu su mi dozvolili da probam, i lik mi je pustao svakakve sarene i jednobojne slike preko celog ekrana. Pozz
Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.