Dakle ineresujeme konkretno da li se isplati dati malo vise para pa uzeti 4870 sa 1024Mb rama ili uzeti standardni 4870 sa 512mb rama, razlika u parama nije bas za bacanje???? Meni je prioritet 3dMAXi isl. programi, naravno i po neka igrica kada imam vremena. Raadim u rezoluciji 1280x1024 trenutmo imam 4:3, 19` monitor.
koliko ja znam (a nisam bas max-ovac) uzmi kartu sa giga rama zato sto se ta memorija koristi za teksture i slicne stvari. naravno to zavisi od nivoa rabljenja 3ds-a. mada, ne razumem se dovoljno da ti kazem da li je kartica u stanju da iskoristi svu tu memoriju, googlaj malo ili sacekaj DaSick-a da ti kaze, on je profi za to.
Znacice ti i to dosta....u memoriji se smestaju texture i sto je veca treba i vise memorije..tako da preko te rez znacice dosta ali u tvom slucaju znacice ti mnogo vise u maxu...
Ajd uzdravlje
:: koliko ja znam (a nisam bas max-ovac) uzmi kartu sa giga rama zato sto se ta memorija koristi za teksture i slicne stvari. naravno to zavisi od nivoa rabljenja 3ds-a :: mada, ne razumem se dovoljno da ti kazem da li je kartica u stanju da iskoristi svu tu memoriju, googlaj malo ili sacekaj DaSick-a da ti kaze, on je profi za to.
Za 1280x1024 rezoluciju, neće ti mnogo značiti. Tek od 1680 x 1050 sa maximalnim detaljima počinje da se oseća razlika. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Za 1280x1024 rezoluciju, neće ti mnogo značiti. Tek od 1680 x 1050 sa maximalnim detaljima počinje da se oseća razlika :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.