Hteo bih da cujem par misljenja. Hvale i jednu i drugu, dobar OC, temperatura oko 60C u full loadu... Nekako me vise vuce XFX zbog lepog dizajna, mada necu nositi na izlozbu ni jednu ni drugu :)
im visok broj otkaza i kod ploca i kod grafika i kod dzidzabidza, oduvek...nema sta da trazi pored XFXa...to nije ni izdaleka slicna kategorija u kvalitetu...izmi XFX bez daljeg azmisljanja
:: im visok broj otkaza i kod ploca i kod grafika i kod dzidzabidza, oduvek...nema sta da trazi pored XFXa...to nije ni izdaleka slicna kategorija u kvalitetu...izmi XFX bez daljeg azmisljanj :: :: :: A N G E L :: :: ::
ali moji Radeoni iz Gigabajta X1650Pro (pređašnji) i HD 3870 (sadašnji) vas demantuju. Za MSI ne znam, od njega sam imao samo jednu ploču, koja je posle 3 i po godine živa i zdrava kod sestre u Novom Sadu.
Za ploce si u pravu ali za graficke nisi sto se tice MSI!Graficke karte su im odlicne nasuprot plocama koje su i na oko znj a kamo li da zagledas komponente i procenis kvalitet!Karte odlicno rade i mogu cak reci da su sad jedni od kvalitetnijih brendova. Subjektivna procena od generalnog stanja je sasvim nesto drugo.
I Want to believe - The truth is out there
:: im visok broj otkaza i kod ploca i kod grafika i kod dzidzabidza, oduvek...nema sta da trazi pored XFXa...to nije ni izdaleka slicna kategorija u kvalitetu...izmi XFX bez daljeg azmisljanj :: :: :: A N G E L :: :: ::
To mogu i ja da potvrdim....za gigabyte sta god sam koristio (ploce, graficke) nisam imao problema.....za msi (iako ih ne volim ) graficke isto..
mada....tu mora da se ostvari podela....jedno su vrhunski proizvodi..a drugo mainstream ...prosecni ili low budget...
Bilo koju grafu iz npr prve klase ( gtx 295 itd ) da uzmete..bilo koji brand pa bio to msi ili bilo ko drugi, ne bi smeli da imate problema...jer se u te proizvode maximalno ulaze...
drug stvar su proizvodi od 30-40e....tu msi vazi za krs nad krsevima i to provereno ...
Ajd uzdravlje
:: Za ploce si u pravu ali za graficke nisi sto se tice MSI!Graficke karte su im odlicne nasuprot plocama koje su i na oko znj a kamo li da zagledas komponente i procenis kvalitet!Karte odlicno rade i mogu cak reci da su sad jedni od kvalitetnijih brendova :: Subjektivna procena od generalnog stanja je sasvim nesto drugo :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: im visok broj otkaza i kod ploca i kod grafika i kod dzidzabidza, oduvek...nema sta da trazi pored XFXa...to nije ni izdaleka slicna kategorija u kvalitetu...izmi XFX bez daljeg azmisljanj :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.